fredag 23 mars 2012

Dett finns bara ett ord...LJUVLIGT :)

Det var en så underbar..härlig..ljuvlig dag..solen sken från en klarblå himmel..det blåste inte så mycket..och man gick ut utan jacka :)
Först tog vi bilen ner till det ställe där vi visste där fanns fjärilar..där gick vi en promenad runt och kollade..och det är ta mig tusan inte lätt att zooma in med en liten kamera och se i skärmen vart det motiv som man vill fota finns.,,men tydligen hittade jag i alla fall rätt på några bilder:)
Då kroppen inte riktig hänger med än.. så blir det inte långa promenader åt gången ..men det kan bli flera små under samma dag :)
Efter vi hade gått runt där lite ..åkte vi till Alsters strandbad och gick runt där.. 
och där fick vi se årets första Tussilagos :)
Där satt en fjäril på dom när vi kom,,,men den skrämde vi tydligen bort ..
sen ser man .. det är ju inte riktig helt vår än ..på vissa ställen..
Här är det fortfarande lite is kvar ..men inte så länge till ser jag :)
Jag försöker att njuta för fullt ,,även om man än så länge inte kan göra alla de saker som man skulle vilja..men den dagen kommer väl igen :)

10 kommentarer:

 1. Jag har också fotat tussilago idag! Och fjärilar! Undrar hur länge detta väder varar, ja...men man får väl njuta så länge!

  SvaraRadera
 2. och jag såg ju också mina första tussilago idag :) Men vi har ju betydligt mycket mer snö än er som sagt, men i vissa södersluttningar är det barmark :) En fjäril såg jag ju också idag!! Otroligt tycker jag så fort tiden gått...Jättehärliga bilder från dej, trevlig helg :)

  SvaraRadera
 3. Love your Flower and Butterfly photos. Hard to believe the butterflies would be out so early in the year.

  SvaraRadera
 4. härligt med vårblommor ,vi får nog dras med snön o isen ännu ett tag ,kram ,Nette

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger!! Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 6. Hva du ikke fanger* med en eneste arm Mimmi!! Jeg ynes du er kjempeflink jeg! =) Og ut i naturen vil kanskje gjøre deg fortere bra igjen, da det er noe som heter at man skal gjøre det man elsker! :)

  Vakre sommerfugler og leirfivler!! =) Og det ligger is der ennå ser jeg ja.. Passerte et tynt isflak i dag jeg også, på et vann.. og en skibakke med snø! Men det hører til sjeldenhetene nå..

  Beklager.. jeg overså jo i mitt nyeste innlegg at du hadde stemmet for en brun kärrhök/sivhauk.. tusen takk for ditt bidrag! Jeg har nok fått svaret tror jeg, det riktige, på en kommentar som kom inn senere i dag.. :) Så nå kan jeg slappe av.. ;)

  Ha en riktig god helg og fortsatt god bedring! :)
  Klemmer fra meg! :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att du fångade våren bra på dina bilder. Det har verkligen varit underbara dagar här i Värmland. idag (lör) är det kyligt på morgonen men jag gissar att solen snart ser till att temperaturen stiger som en raket.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Första bilden blev jättefin, där gjorde sig nässelfjärilen riktigt bra bland de lila krokusen. Tussilagon också fin.
  Igår hade vi sol och värme, men jag städade! Idag är det än så länge dis som skymmer solen.
  Ha en skön helg! Kram Pia

  SvaraRadera
 9. mysigt att se tussilago=)kram ha en fin lördag

  SvaraRadera
 10. Mmm härligt ljuvliga bilder :) nästan sommar :)

  SvaraRadera