fredag 2 november 2012

Ikea...

Man skall aldrig bli förvånat när man tar en tur till ikea.man kan få se sånt man absolut inte hade förväntat sig .eller vad säger ni :)

Tomten satt så ensam och övergiven så jag frågade Yvonne (som var med) om inte hon kunde sätta sig i tomtens knä ..men konstigt nog så ville hon inte det ;)
Sen när jag gick runt där såg jag något som rörde sig i kundvagnen..fört trodde jag ju att det var gosse djur (vilket det nu förstås också var) men dessa rörde sig ju:)
Sen kom det tre stycken..hm..vad det nu var ..och bjöd på lite godis:)
 

16 kommentarer:

 1. Hahaha, ja, vilken dag! Tur att du fotade, för jag hann ju inte med ;) Och jag vet inte om tomten blivit så himla glad om jag satt mig i hans knä :D Eller kanske ;)

  SvaraRadera
 2. snart kommer väl tomten till midsommar. :)
  Säg till om du plaskar till det så kikar jag. :)

  SvaraRadera
 3. Joda vi har fått snøen så...
  Morsomt innlegg!
  Ha en flott kveld!

  SvaraRadera
 4. Ha, ha... Den tomtens knä var tomt! Roliga bilder....

  SvaraRadera
 5. Hahahahaa förstår din väninna fast tomten såg enormt snäll ut :) Roliga bilder du tagit med hundar i kundvagn , undra vad ortens mataffär skulle säga om jag kom med mina i kundvagn :))) Trevlig helg och kramar :)

  SvaraRadera
 6. Hei Mimmi, jammen er det lenge siden jeg var her inne hos deg nå!! =) det skjønner jeg jo når julenissen til og med titter frem! :O :))

  Jeg har sett på bildene nedover siden her, og det var mange spennende bilder med elg og hvilke skjønne utrolige høstbilder du har tatt!! =) vannet som ligger der så stille! og kjempelekkert og herlig bilde av trestammen, eller treet, som strekker seg opp mot himmelen! =)

  Jeg har vært dårlig på kommentarer den siste tiden, men nå endelig er jeg her! og jeg nøt hvert og ett bilde på siden din! :)

  God helg ønskes deg med klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 7. Oj, där hände det mycket på en och samma gång! Så tomten är redan vaken? Kramiz

  SvaraRadera
 8. Ha-Ha! Inget av det där syntes till på "mitt" nya IKEA-varuhus igårkväll!? Men det kommer kanske...? :-) Julpyntet hade de fått fram iallafall - det brydde de sej inte om att ha i det gamla varuhuset eftersom det ju skulle stängas i ungefär samma veva som julgrejerna skulle fram.

  SvaraRadera
 9. Hej Mimmi !

  Djur var det med på reportaget, vore ju konstigt annars.
  Undrar hur tomten reagerat om Ditte satts sig i hans knä.

  Ja det får vi inte veta. Jag vill också till IKEA .Kungens kurva.Närmast, Barkaryd för långt.
  Kram Mi

  SvaraRadera
 10. Hi, hi... det var väl för tidigt att sitta i knäet på tomten ;)
  Ha en fin dag /bea

  SvaraRadera
 11. Jag var på Ikea häromdan såg inget av det där =)

  Va ville inte Yvonne sitta i tomtens knä, konstigt!!
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 12. Nämen...ha ha ja det ärju otroligt ju

  SvaraRadera
 13. Nämen den tomten såg ju alldeles för go ut för att sitta där mol allena, fast det kanske var just därför han var så glad;-) Ja julen kommer bara tidigare för varje år:-(( men de där 'grönsakerna' förstod inte jag heller. PÅ vilken avd köper man de där batteridrivna naturtrogna vovvarna????

  SvaraRadera
 14. På IKEA blir det sällan tråkigt...
  /SA

  SvaraRadera
 15. men får man ta med sig hundar på ikea,knäppt det kan ju va superallergiska människor där. hihi vilka roliga ni stötte på :)

  SvaraRadera
 16. Ja IKEA's uppfinningsrikedom verkar det ju inte vara fel på. Ha det bra !

  SvaraRadera