tisdag 11 mars 2014

Underbart

Äntligen ,sol och värme och vindstilla :) kan man önska sig mer… .nä inte just nu i alla fall ,nöjd och belåten efter en solig promenad :)

11 kommentarer:

 1. Ojjjj!!Vordan fikk du den hjerte til!!!Helt nydeligt når du ser den fra fks bloggen min!!tips meg hvordan du får til det ♥

  Masse klemz anita

  SvaraRadera
 2. Cool bild!
  Ja nu är det härligt men det blir ju kallare nästa vecka så man får njuta nu.
  Fina blombilder i dina inlägg.
  M/

  SvaraRadera
 3. Nä, det finns ingen anledning att önska sej något annat väder just nu!!! Hoppas det tänker fortsätta så här!? :-D (Vågar knappt se eller höra på några väderleksprognoser nu, för rätt vad det är påstår de väl att det ska bli kallt och snö igen!? Hrmpf!)

  Härligt foto du bjuder på!!!

  Angående de gamla fönsterna: OM vi byter samtliga så kommer vi att spara dem, och bygga oss ett litet lust- eller växthus av dem nångång i framtiden. :-) För de är alldeles för fina för att bara kasta på soptippen eller så!!)

  SvaraRadera
 4. Flott effekt med hjertet! her er det nå meld mye nedbør, - fomvarsel og over 100mm!

  (poster fra min B&W Blog i dag) http://hanshb.wordpress.com/

  SvaraRadera
 5. Det har verkligen varit en fantastiskt fin dag idag, bästa för året!
  Snyggt foto och riktigt läckert med "hjärteffekten" :-)
  Ha det gott. /Ingela

  SvaraRadera
 6. Morron ! Vilken häftig bild med fina färger. Tussilagon har kommit här säger folk i byn men jag har inte sett några. Tussilagon brukar inte komma förrän i April Maj här. Ha det bra !

  SvaraRadera
 7. Svar: Ja, det där fotot på den flyende koltrasten blev ju lite roligt faktiskt. :-) Och idag har jag sett en ännu roligare fågel - men tyvärr inte när jag hade kameran med mej. Hade varit och hämtat posten, och när jag passerade ån vi bor intill så fick jag i ögonvrån syn på en svart/mörk fågel nere vid vattenytan på en uppstickande sten. Vred på huvudet för att titta ordentligt, och då flög den förstås iväg. Men landade tillräckligt nära för att jag skulle vara helt säker på att det var en STRÖMSTARE!!! 8-) Återvände till platsen några gånger under dagen - med kameran i högsta hugg - för att försöka få se den igen, men icke...

  Är dock glad över att överhuvudtaget fått se en sådan, för det är säkert 20 år sen det hände senast! :-D maken såg dock en ifjol, på ungefär samma ställe. :-)

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag har en tik från samma kull som din gizmo. Jag undrar om du skulle vara intresserad av att träffas med hundarna. Lite kul och lära känna nån fler med samma ras då den inte är så känd. Skulle vara jätteroligt!

  SvaraRadera
 9. varit fint här med så mysigt=)

  SvaraRadera
 10. Hej Mimmi !

  Våldsamt fint med hjärtformerna.
  Här kan jag nästan läsa utan brillor,
  Om all text var så här stort ändå.

  Hoppas allt är bra och lille Gizmo växer så det knakar.

  Saknar familjen Vittass, vet Du om de finns kvar
  Hoppas det.
  Nu har väl familjen utökats till ännu flera. Kanske tuffa Viktor bildat familj.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 11. Våren er her og på tide å finne fram mitt kamera igjen....

  SvaraRadera