onsdag 15 juni 2016

Det går bra

Det ser ut att funka bra med open windows live writer.

Jag giller inte blogspots egen uppladdning av bilder ,utan har alltid använt live writer,men som nu inte fungerar på windows 10.Men de har tydligen kommit ut med en annan variant som heter open vindows writer ,den ser nästan precis ut som den andra förutom att det inte går att skriva in vattenmärke på den nya.

1

Här ,en bild från gårdagens promenad.

2

Hemma på vår framsida..här behövdes ingen promenad Winking smile

3

Men det gjorde det här ,,som tur var ,för annars får man ju aldrig uppleva den underbara natur vi har här Smile

IMG_1136

Här har jag hittat ett enkelt litet program som man kan använda att skriva in sitt namn med vattenstämpel .

IMG_1189

Många små kryp i naturen nu och alla är ju vackra på olika sätt Smile

IMG_1191

Grönvinge är ju så himla vackra med sina aliens ögon.

Det är dåligt med Blåvinge här i år har jag märkt

Hoppas att ni alla har det bra Smile

9 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka Mimmi :))

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för dina ord , du lyckades locka ut mig och få mig att gå igenom alla bilder jag samlat på mig :) Riktigt underbara bilder du lagt ut i dina inlägg , med vackra klara färger :) Ha det så bra du med // Kramar från mig Anita :)

  SvaraRadera
 3. jag tycker de är lite för klåfingriga på nätet. Så fort man lärt sig nåt så gör de om. O GOOGLE har ju hotat med stora ändringar.

  Vad gäller små flygande vingar så är det mindre här också. Tror deras livsvillkor försämras vartefter. Grönsnabbvinge heter den lilla skimrande sötnosen :)

  SvaraRadera
 4. Så fine bilder du viser!!

  å le av dein kommentar hos meg hihihihi,,Jag tar en paus og du avslutter pausen:))))
  Ønsker deg en strålende helg Mimmi!

  SvaraRadera
 5. Vi har ett gemensamt du och jag insekter och fjärilar men dom är ju inte framme alla dagar tyvärr idag duschar änglarna hos oss så det blir mest vattendroppar på bild,kramen Nette

  SvaraRadera
 6. Hejsan!! :-)

  Roligt att du uppdaterar bloggen lite igen - och visst är det insprerande med nya kameror då och då! :-D Fast jag har kvar min gamla kompakt från -09 än, fast att jag har sagt i flera år att jag vill ha en ny... Hm!? Har börjat fota mer och mer med mobilen faktiskt, för det går inte att ha med stora tunga systemkameran när jag är ute och går promenader med hunden...

  För övrigt skriver jag inte så många inlägg i min blogg just nu, men har absolut inte tänkt lägga ner den. Däremot är jag så trött på all reklam som Blogg.se stoppar in i den - det blir bara mer och mer... - så jag funderar emellanåt att flytta till Blogspot istället. Men precis som du gillar jag inte riktigt hur det fungerar när man gör sina inlägg... Men tydligen finns det alternativ - får kanske kolla upp det du använder!? :-)

  Ha en fin midsommar!!!

  SvaraRadera
 7. Men JÖSSES vad det var krångligt att få sin kommentar publicerad här!? Man skulle bekräfta att man inte är en robot genom att klicka på diverse bilder på givet tema, och det tog ju flera minuter!? :-(

  SvaraRadera
 8. Sommer og sol i nydelig natur. Det kan ikke bli bedre.

  SvaraRadera