tisdag 21 juni 2011

En helt vanlig dag..

Inget speciellt har man gjort .. bara det vanliga .. försökt att komma ut på en promenad…..utan att blåsa bort ..eller bli dyng blöt av regn… jag lyckades med det Ler

IMG_8581

Denna Rödhake skrämde mig .. jag gick där i mina egna tanker då den plötslig flög rakt förbi mig .. och sen satte den sig och tittade på mig .

IMG_8589

En så vanlig sak som en Nypon blomma kan få en att stanna till och fota.

IMG_8605

hm vad är det man sägar….. man kan inte se skogen för bara träd… eller….

På kvällen igår .. fick vi besök av Igelkotten.

IMG_8622

Den åt upp en hel pannkaka  ..hur tusan får det plats….Sen drack den vatten… och la sig i 10 minuter …sen åt den kattmat…tottfoder….sen blev det vatten igen.

IMG_8635

Sen blev det kattmaten igen… den var här i 4 timmar och åt… sista gången vi tittade till den .. stod den med huvudet i matskålen och SOV….

Just nu kom det en regnskur  och vad jag nyss såg på tv .. så skall vi få regn hela dagen imorgon.. så då blir det ingen promenad….. Men då kanske man kan sitta och kolla igenom ALLA de bilder man har tagit och som man inte har hunnit med än förstås Blinkar

ha det så gott .

11 kommentarer:

 1. Härlig bild på rödhaken,kramis Nette

  SvaraRadera
 2. härlig skogsbild=)man mår så bra i skogen,iaf jag=)kramis
  söt igelkott=)

  SvaraRadera
 3. å va söt liten kotte som kom på besök:)Då vi bodde på Gitarrgatan hade vi en mamma å hennes ungar som kom till oss å jag bjöd dem på mat å vatten:)
  jättefina bilder,
  må gott

  SvaraRadera
 4. Må flire jeg da :) Snill er du med både dyr og fugler, det er sikkert! Derfor trives de tydeligvis godt hos deg. Flotte bilder! Pinnsvin vet jeg nesten ikke om jeg har sett noen gang heller :)

  SvaraRadera
 5. Dette var et trivelig innlegg! Rødstruper og igelkotter (pinnsvin i Norge) som sovener i matfatet! :)) Det var mye pinnsvin tidligere der jeg bor. Dessverre har de forsvunnet - man er jo så redd for busker og kratt. Når de forsvinner, forsvinner det også dyreliv. Trist.
  Flotte bilder!

  SvaraRadera
 6. Flotte bilder fikk du tatt på en helt vanlig dag... Heldige deg! Ser at blomstene er kommet lenger på dine kanter...
  Ha en fin kveld!

  SvaraRadera
 7. Mysiga bilder från din dag :)

  SvaraRadera
 8. Vad fin igelkotten är! :-) Jag har bara sett en sån i år - och den stackarn var död. Låg överkörd på en väg... :-(

  Rödhakefotot är ju rent ut sagt för jäkla BRA! Underbart vackert ljus, och fågeln i sej är ju en sann skönhet. :-)

  Nja, lite bildbehandling har jag väl idkat på självporträttet - men i det stora hela såg det faktiskt ut så där från början. Det speglade sej verkligen fint i rödvinet och glaset.

  SvaraRadera
 9. En helt vanlig dag :-) men har du helt vanlige bilder... = nei!! de er så flotte, her har du både rådstrupe og piggsvin (igelkott) jooooo
  Ikke helt normalt på mine trakter, heldig er du!!

  Ha en toppers dag :-) Klem.

  SvaraRadera
 10. Rödhakebilden blev ju jättebra! Nyponrosen såg ut att ha haft en hungrig besökare och så igelkotten! Det var ju också en hungrig en! *hi hi* Härlig historia om den!
  Ha det gott!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Alltid lika trevligt att kika in här, du bjuder verkligen på fina bilder och natursessioner.

  Själv hinner jag inte med i svängarna, ena dagen fullt ös med program och farmor-rollen har och varit påtaglig i flera dagar :)
  Nu hoppas jag få lite tid för mina aktiviteter framöver :)
  Kram /Bea

  SvaraRadera