tisdag 25 februari 2014

Jag finns kvar..

Ja man kunde ju tro att jag har slutat att blogga ..och det har jag ju nästan ..men jag hoppas fortfarande på att min foto lust skall komma tillbaka .

Idag har jag köpt ett nytt objektiv..ett Canon 50mm och 1.8 bländare ..självklart måste jag ju testa det..vilket inte var så enkelt då det var ganska så mörkt i lägenheten då ..men med 1.8 i bländare tog ju objektivet in mer ljus,men helt bra blev det ändå inte ..så det blir att testa lite mer nr det är dagsljus ute : )

IMG_0043

Ingen har väl undgått att se att jag har fått tillökning i familjen ,Så han fick vara test motiv med det nya objektivet..vilket kanske var ett dumt val ..för inte satt han stilla mer en en sekund ; )

Sen testade jag att fota lite ut genom fönstret…ingen zoom är det ju på 50mm objektivet¨så det blev att beskära test bilden

IMG_0005

Ganska hyfsat

IMG_0021

Här satt det en som trodde han skulle få ett lite skrovmål ..fick inte fokusen på den .men jag fick se den och den fick se mig .så det blev ingen lunch för den idag..i alla fall inte här : )

IMG_0023

Här är en väldig trött liten pojk..som har varit iväg och lekt med sina syskon idag : )

Jag tackar för alla fina kommentarer jag har fått under de två månader jag har varit borta : )

Ha en fin dag Ler

6 kommentarer:

 1. Ojdå så gullig vän du har funderade en dag vart du tagit vägen om man kan lägga in efterlysning.Andra bilden ser ut som en domherre som kör rakt in i trädet .Alltid kul med nya objektiv har inte hunnit testa mitt macro så mycket ännu hoppas på ljusare tider ,kram nette

  SvaraRadera
 2. Kul att se dig här igen! Den nya optiken med ljusstyrka 1.8 kommer du säkert att få mycket användning för. Testbilderna blev ju riktigt bra trots att ljusförhållandena inte var de allra bästa.
  Ha en fortsatt fin vecka!
  /SA

  SvaraRadera
 3. Fint å se nye innlegg fr deg!
  Hunden vokser og blir søtere og søtere!
  Ha en fin kveld!
  Jeg har også fått en egen B&W Blog.
  Den finner du her: http://hanshb.wordpress.com/

  SvaraRadera
 4. Jag har saknat dig och dina fina bilder kram/ Monica

  SvaraRadera
 5. Your dog is such a sweet little fellow. Nice to here from you again Minnie. Take care and have a wonderful weekend.

  SvaraRadera
 6. men så söt han är!! :) Å välkommen tillbaka :D

  SvaraRadera