måndag 18 juni 2012

Än hoppas man :)

Man hoppas fortfarande på att man skall få lite sommar ..med sol och värme-
 Och jag tror att även de små här som lever i naturen .. också vill ha det :)

17 kommentarer:

 1. Du å du, hvilket fenomenalt vakkert bilde! av blomsten og flua.. og huff, det er som det stikker en bit dårlig samvittighet i meg.. jeg oppdaget en merksnodig flue i natt, Pusa som oppdaget den først.. og jeg trodde det var en spider, inntil den hoppet.. og haha, den hoppet *trodde Pusa og jeg* rett i ansiktet på Pusa, for hun måtte klø seg noe så fort!! Men nei da, insektet LOT som, hoppet IMOT, men så reverserte det igjen! Vi hadde vært ute og hun hadde fått en flått på seg.. så jeg fant ikke ut av dette merkelige insektet og lurte på om det var "skadedyr eller kakkerlakk", så jeg slo det ihjel! :( med en eim av ekkel følele.. for snill som jeg er slår jeg ikke ihjel insekter, bortsett fra mygg, når den blir plagsom.. :))
  Det var ihvertfall ikke en kakkerlakk, men en som lignet en mygg.. Hjelpe Mimmi, her prater jeg og glemmer rent av at det er en kommentar, sorry meg .))

  Ha en god dag, klem fra meg- her er det overskyet og blåser litt forresten.. god luft!
  :)

  SvaraRadera
 2. Ja, hoppet är ju det sista som överger oss! :-) Och du har jag faktiskt lyckats hitta en och annan insekt! Här tycker jag det fortfarande är ganska ont om såna. Men det kanske har andra orsaker än vädret!? Fåglarna kommer ju dragandes med massor av småkryp till sina ungar, så helt tomt på insekter är det ju inte. Men det verkar inte bli så värst många över till mej att fota!? Hm... <:-)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller tummarna att det ska smälla till och bli lite varmare snart...det här är ju ok, men så ostadigt att man inte vet hur man ska klä sig!!

  SvaraRadera
 4. Lever for samme håp!
  Og for meg starter ferien på torsdag!
  (Starter med et fotooppdrag da)

  Flott bilde!

  SvaraRadera
 5. Härligt! Kanonfin skärpa på flugan.

  Visst är det fantastiskt roligt när man får häftiga närbilder på djuren.

  SvaraRadera
 6. Æ Å!!! men fikk litt sommerføelse av dete bilde da Mimmi, det var da litt å varme seg på :-)

  SvaraRadera
 7. blä nu måste väl snart sommaren komma igång ,jag får ju garanterat vackert väder i 10dagar för vi reser till spanien på måndag:) men jag hopas det blir sommar här med:) kram

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild Mimmi! Vi får hoppas och tro att sommaren lurar bakom hörnet...
  Ha en trevlig och fin midsommar!
  Kram/SA

  SvaraRadera
 9. Superfin bild! Midsommar verkar bli ok vad jag sett....hos oss i Småland i a f

  SvaraRadera
 10. Det hoppas jag också, vad är det för väder vi har nu för tiden.
  Fin bild på flugan.

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 11. Håller med dig ! Kram Lasse

  SvaraRadera
 12. OM man hade samma syn som flugan så skulle man inte missa ett endaste litet fototillfälle:-) Men det skulle bli svårt med solglasögon.

  SvaraRadera
 13. Hej Mimmi!
  Kan bara hålla med, men det känns lite bättre ute just nu. Det är ju lite, lite varmare men det skall ju börjar regna om någon dag... Vacker, varm och färgglad bild.
  Kramar!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 14. idag är d jättevarmt=)=)=)gått i skogen=)kramar

  SvaraRadera
 15. Hejsan!

  Dina kommentarer försvann inte - men det verkar vara nåt nytt spamfilter hos Blogg.se så de hade hamnat där. Varför begriper jag inte, för de såg då verkligen inte det minsta "spammiga" ut!? Ska dock bli intressant framöver att se om såna kommentarer som verkligen ÄR spam också fastnar på det viset - hoppas det, för såna kommentarer vill jag INTE ha, och brukar radera dem. Men kommentarer från dej vill jag ha, så hoppas de inte ska behöva fastna i flitret fler gånger! Kram-kram!! :-)

  SvaraRadera