måndag 9 september 2013

Hösten är på ingång..

Nu känns det att hösten är på ingång..Det är kyligare och nu skall det visst blir ganska kallt….hm.. det vill säga mellan 14 och 18 grader…men med den underbara sommar vi har haft..så känns det kallt ; )

IMG_6745

Men som tur är..så blir det också mycket vackert att fota på hösten..om det nu inte blåser full storm förstås : )

IMG_0105

Jag håller på att testa och testa min nya kamera.Den är något snabbare än den “gamla” canon 550..men än så länge har jag bara märkt en liten skillnad.. Men jag har inte hunnit att testa så mycket än ..lite kvälls bilder och bilder med hög iso vill jag testa också : )

Ha en fin kväll Ler

6 kommentarer:

 1. Good photo's with nice colors Mimmi.

  Greetings, Joop

  http://joopzandfotografie.blogspot.nl

  SvaraRadera
 2. Fina bilder ,ja hösten är på gång men än så länge har vi sommar ,kram Nette

  SvaraRadera
 3. Ja, när det slutar blåsa får vi testa kvällsbilder...om jag får min nån gång vill säga ;)

  SvaraRadera
 4. Hejsan Mimmi! Hoppas att du trivs med den nya kameran. Har kollat de senaste inläggen och av bilderna att döma så har du gjort ett bra val.
  Du har rätt när det gäller höstens intåg. I dag märktes att ett omslag är på väg. Kanske får det mig att komma igång med fotande igen. Har försummat både fotograferingen, bloggen och mina bloggvänner. Men jag skyller allt på den fantastiska sommaren som vi har fått uppleva!
  Ha det gott!
  Kram/SA

  SvaraRadera
 5. jag vill inte ha höst riktigt än. Känner inte riktigt för foto sen jag kom hem igen. Känns lite uttjatat. Men jag gillar den sista bilden av frökapslarna. Tycker mig känna igen dom men är osäker på vad det är.

  SvaraRadera
 6. Åh vilka härliga bilder, jag e lite svag för vissna fluffiga blommmor;-) Vad e det nu för en ny kamera(t) du införskaffat? Hoj hoj från Norrland

  SvaraRadera