onsdag 18 september 2013

Sista blomman..för i år?

Fortfarande har vi lite blommor kvar som ..blommor…ute…kanske bästa att skriva Ler

IMG_0820

Vart man skall lägga fokusen här hade jag problem med..men till slut blev det på blomman längst upp..

Annars.. så har jag svårt att hitta motiv just nu ..så allt får duga när jag tester ; )

IMG_0823

Just nu använder jag mitt 55/250 objektiv..vilket gör att det kan bli lite svårt med att få bilder med en bra vidvinkel : )

men jag måste ju välja vad jag vill fota ..och då jag har en massa fåglar här ..vill jag inte missa att kunde fota dom ..om det skulle komma en lite mer ovanlig fågel..men det är klart..sätter jag på mitt kit objektiv..så kan jag ge mig tusan på att DÅ kommer det andra fåglar ; )

IMG_0824

Så .jag tror nog att jag väntar med att byta objektiv och behåller 55/250 på ..i alla fall när jag är här hemma : )

Ha det så gott : )

6 kommentarer:

 1. Så fint fokus du har i dina bilder.Ja nog upptäcker man att ha fel objektiv när nåt dyker upp. Och skall man byta så har objektet försvunnit. Och sen har man fel inställning med både det ena och det andra.Ha de gott.

  SvaraRadera
 2. Jag har ju 18-55 på...än så länge...men jag har ju inga fåglar på så värst nära håll...däremot en massa blommor än på balkongen! Jag får komma upp till dig och fota fåglar sen ;)

  SvaraRadera
 3. du lade allt fokus på rätt ställe på pelargonen. För det är väl en sådan? Jag springer mest runt med långa objektiv. Dels för fåglar men också för att jag vant mig med att inte sätta näsan i motivet. Tycker det är bra med 200-300mm. :)

  SvaraRadera
 4. fina bilder som vanligt, känns som att det är det enda jag skriver :)

  SvaraRadera
 5. Här har de flesta blommorna torkat bort - regnet kom nog försent för att kunna hjälpa dem. <:-) Däremot har det blivit iallafall lite fart på svamparna nu, så man kan ju alltid försöka leta upp några fotogeniska sådana. :-)

  SvaraRadera