måndag 30 maj 2011

Snart dags?

Kan det verkligen vara sant det de sägar.. att vi skall få värme och sol igen? Ja det får vi väl se ..men imorgon .. då skall vi minsann få 23 grader varmt…och regn och åska.
IMG_5475
Men sen får vi hoppas det blir solen som tar överhanden.. idag hade vi sol  nästan hela dagen… Jag tog min kamera och gick ut ..efter en kvart ..försvann solen…. det var då jag tog denna bild.
Men sen .. efter 20 minuter . då kom den tillbaka.. vilket var tur för vi hade halv storm fortfarande här.
IMG_5525
Denna bild tog jag när solen kom tillbaka .. jag har ingen aning om vad det är för fågel.. jag har inte haft tid att kolla i mina fågel böcker heller…Då jag köpte en ny telefon sent i eftermiddags.. det var en Android ? heter de så ?
Med touch skärm .. och nu upptäckte jag att mina finger de var kanske inte så smala .. för jag var lite överallt på den skärmen .. mest där jag INTE ville vara förstås.
Nu är den på laddning .. bredvid sängen .. så gissa vart jag skall gå nu Blinkar

9 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder. Har inte heller nån koll på vad det är för fågel men det lär du nog klura ut bara du lärt dig telefonen. ;)
  Jodå, det heter Android. Jag pratade med en försäljare häromdagen som säljer mobiler och han sa: "Om du köper en Androidtelefon kommer du att vara arg i tre veckor, sen kan du den och då kommer du att älska den." Hoppas att det stämmer. :)
  Ha en fin tisdag och lycka till med telefonen.

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där, jag tyckte det var jättesvårt när jag fick min och tryckte överallt...men som Kerstin säjer så blir man riktigt arg i början, men man lär sej :) men älskar....? njae lite krångligt kan jag fortfarande tycka att den är...Fina bilder, häftigt med flygfäna i luften och fågeln var jättefin!

  SvaraRadera
 3. Sonen har en sån där Android, tror jag...det är väl det att man ska ha ett abonnemang till den också om man ska kunna komma åt internet och så. Fina bilder! Än så länge är det fint väder och varmt...regn vill vi inte ha idag!!

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder du fick det där med nya mojänger är inte alltid så enkelt,kramis Nette

  SvaraRadera
 5. Vilken fullträff du fått in på fågeln.
  Jättefin bild :-)

  SvaraRadera
 6. Du Mimmi..kan man inte ha en liten "pinne" till den där nya telefonen..solsken mottages med glädje..ha det..Maria

  SvaraRadera
 7. varmt idag!!!=)blåser men varma vindar iaf=)
  fina bilder,kram

  SvaraRadera
 8. Herlige bilder. Så på væroversikten at dere hadde flott vær for tida, - og vil ha det også i morgen. Her er det bare sorgen i forhold...
  Ha en flott kveld!

  SvaraRadera
 9. Hoppas din android funkar bättre än min Sony-Eric...surfa går rätt bra om än dock lite trögt ibland men e-posten är ett j***a skit...den bara hänger sig hela tiden så jag får starta om fånen minst en gång om dagen...e-post och sms är ju det jag använder för prata i tel funkar inte hos mig med den hörsel jag har...

  Steffe

  SvaraRadera