måndag 30 maj 2011

Sol ..YES..men ..MEN

Det blåser ju fortfarande halv storm ute..och vart skall man gå för att få lä .. för här vart jag bor .. finns det inte lä nån stans när det blåser från det hållet som det gör nu.

IMG_3362

Denna bild är INTE från idag .. för här var det ganska lugnt ..ett tag .. men efter en halv timme var det regn och halv storm som dominerade då också.

Det är ju lite varmare idag . så jag skall ge mig tusan på att jag  SKALL hitta ett ställe med lite lä.. på min bak sida exempelvis Blinkar

Men det är ju inte lika kul .

Hoppas ni har fått sol hos er också.

11 kommentarer:

 1. Jaaaadå här lyser solen så pass..du jag hoppas att du hittar en plats att njuta på.Vacker bild Mimmi..mycket vacker..

  SvaraRadera
 2. Hehe! Vært et ruskende dårlig vær her i helga også, men nå er det faktisk sol. Blåser litt fortsatt, men håper på en tur ut i ettermiddag :)

  Klem:)

  SvaraRadera
 3. Vacker bild! Här var det sol imorse när jag slutade jobbet...nu när jag vaknar är det grått...så tråkigt :( Hoppas det blir bra tii helgen! Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Gillar sådana bilder, där himmel och moln speglar sig i det våta!
  Här är det sol och varmt idag, efter en tråkig helg vädermässigt (ja hela veckan faktiskt!)

  Kul med ekorrfilmen! Men hur sparar man om dem, som du skrev? Igår filmade jag mitt minneskort fullt! *s* Tycker inte heller man kan lägga ut en 2-minutersfilm som är på 800mb, då blir snart utrymmet i bloggen fullt!
  Hoppas du hittar lä idag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Ohoi, har du sol Mimmi:)
  Hos meg er det samme været som i går, og det ventes vind utpå dagen.
  Ha en fin dag videre:)
  Klemmer herfra:)

  SvaraRadera
 6. Lite blåsigt här också, men framförallt är det soligt och ganska varmt. Jätteskönt efter alla grå och regniga dagar den senaste veckan. :-)

  Och vet du vad... Idag har jag en ekorre i trädgården igen!! :-D Hoppas bara den inte har kommit hit för att käka fågelungar... 8-X Men det finns solrosfrön i lådan till den, så jag förväntar mej att det är där den kommer att äta! Annars...! >:-D

  SvaraRadera
 7. Idag har vi haft hyfsat väder så det kommer nog till dig också. Passat på att plantera lite plantor nu efter regnet. Hoppas att blåsten inte kommer tillbaka.Ha de gott. Kram. Anita

  SvaraRadera
 8. Idyllisk bilde, selv om det ikke er fra i dag!
  Vi har hatt vind, kraftig regn avbrutt av sol, torden og hagl i dag. Virkelig fått prøve de ulike værtypene.
  Ha en fortsatt flott kveld!

  SvaraRadera
 9. Jag väntar på avtagande vind...det enda stället det är lä på är nog inne! :P

  SvaraRadera
 10. Sool o 5km promenad i Slottskogen idag! Nått som kallas för Blodomloppet fick s a s besök av en själv o en *piiip* massa andra nissar osså :-)

  SvaraRadera
 11. Det verkar blåsa jämt numera. Blir så trött på det, makrofoto är verkligen svårt när det blåser jämt. Hoppas att det blir fint väder för oss båda. :)

  SvaraRadera