söndag 13 november 2011

Godkväll

Ett litet söndagskvälls inlägg.

Dagen började som vanligt ..dimma och mörkt ..men det blev lite lite ljusare under dagen .. vid 2 tiden tittade till och med solen fram lite…lite..så jag gjorde i ordning min kamera väska och skulle gå ut…ringde till maken …han var ute och motionerar den nya appen han har i telefonen ,Cardio Trainer…Men jag fick inte gå ut innan han var kommit hem .. för han behövde hjälp med hur man gjorde när man sparade och sånt.

Så det blev ingen solig promenad för mig … men det hade det ändå inte gjort .. för efter tio minuter var det molnigt igen.

IMG_4558

Men jag kom ut på en promenad ..till slut..det klarande upp och man såg stjärnor och inte mörke moln…ifall ni inte ser den stjärna har jag lagt en pil där ; )

Jag hade nu kit objektivet på …vilket jag behövde när jag skulle gå ut här var jag bor.men det blir sämre kvalitet på bilderna..men det gör inget .. för det viktigaste var den friska luften jag fick : )

IMG_4567

Här behövde jag inte sätta en på .. för här ser man i alla fall stjärnan tydligt : )

Jag trodde det skulle kännas jätte kallt nu när det var så klart ute ..men det var ganska skönt ute… det blåste inget.

IMG_4604

Så jag är nu bara tacksam över att jag stannade hemma och väntade in maken .. för då kom jag ut nu istället : )

IMG_4635

NEJ…..Det är inte hos mig den granen står och lyser så fint.Jag väntar ett tag till med sånt..men någon gran ..det har jag inte att sätta ut .. och jag kommer inte att köpa någon heller…..tror jag …

UPPDATERING.19:30

Det har nu blivit dimma ute ..igen..så det var en väldig tur att jag gick ut vid den tiden jag gick………

14 kommentarer:

 1. Hej Mimmi !

  Har inte Du skogen precis utanför Dig.Dr växer säkert granar som Du kan klä på med lite ljusgirlang. Så gjorde vi när vi bodde i Pershagen i huset, vi hade gran, men den rev Missan ner, hon trodde vi tog in den till henne.Så vi klädde en utanför istället, mysigare.

  Kankse vi skulle ha lite pudersnö så det blir lite ljusare i mörkret.

  Den där appen är visst inne att ha.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. väldigt många stavfel i kväll, hoopas Du kan läsa ändå

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Här hann jag uppleva några solstrimmor efter arbetsdagen slut och det var som att komma ur en mörk garderob :)
  Hoppas verkligen på sol imorgon!!

  Fint med kvällsbilder!

  Kram /bea

  SvaraRadera
 4. Jag har så dammig skärm så jag ser många stjärnor,mörker hos dig också ,trevlig kväll,Nette

  SvaraRadera
 5. Jag ser ingen stjärna, trots pil! Och dimman som du ser hela tiden...har du provat att putsa glasögonen ;) JAG ser inte nån dimma! Hihi...

  SvaraRadera
 6. I like the light in picture number three.

  SvaraRadera
 7. Näst sista bilden blev riktigt läcker!

  SvaraRadera
 8. Fine kveldsbilser! Det blir flotte effekter når en treffer med innstillingene!
  Ha en flott ukestart!

  SvaraRadera
 9. Der er ihvertfall mørkt ute på kvelden hos deg også kan jeg se :)) Nei jer ser ingen stjerne, selv da jeg forstørret bildet.. kanskje er det synet mitt som begynner falne.. :/

  I dag herjer vinden og regnet regjerer her hos meg.. Men vi har hatt fine dager med sol og en fortryllende måne med skinn! :) (gjenskinn/refleksjon)

  Klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 10. Hej! Här har det varit dimma och mellan 0 och -2 grader hela förra veckan. Men idag är det klart och solen skiner från en blå himmel. Ska försöka ta lite nya kort idag. Ha en fin dag !

  SvaraRadera
 11. Noen ganger har en litt flaks og går ut på den rette tiden. Flotte kveldsbilder hele serien. Tjukk tåke her i dag tidlig så vi får bare venteå se om solen kommer fram.

  SvaraRadera
 12. varit mycket dimma senaste veckan.
  kram på dig=)

  SvaraRadera
 13. Ser du stjärnen..osv..nja kanske inte vid pilen men dock lite senare bild..fnissfniss..och du..inte vill man ha fula fläckar på objektivet..det kan reta ihjäl en..så stå på dej..ha det..Maria

  SvaraRadera