lördag 12 november 2011

Min promenad idag…………………………………………………….

Den blev inte lång kan jag tala om.

IMG_4509

Det var inget lockande väder att gå ut i precis. Men Yvonne..som bor längre neråt..hon hade tydligen ingen dimma..så hon gick ut på en promenad och testade en ny tränings app….promenad apps,,,Den hon testade var mycket bra på att hitta och vara med och visa precis vart man var i realtid.Men sen tyckte jag den var lite krånglig när man skulle spara sin tur …och sen ..om man ville kolla efter några dagar  på den ..då blev det lite problem..men nu vet jag hur man även gör det . Men jag har en annan som jag gillar bäst .Den hittar mig med en gång och följar med precis . Men Yvonne hade den också först..men där hittade den först henne när hon var tio meter ifrån hemmet..EFTER promenaden.Så Då förstår jag att hon bytte till den nya hon har nu.

IMG_4512

Men som ni kan se här..så var det inget väder jag ville gå ut i ..men jag gick faktiskt en liten tur.

IMG_4519

Ut på min baksida och sen in igen Blinkar

Min Apps heter Carido Trainer….Yvonnens Apps heter My Tracks  och båda finns att hämta ner gratis på Market …till mobilen

8 kommentarer:

 1. Grått og overskyet her også så vi koser oss inne med fyr i peisen.

  SvaraRadera
 2. dom hade lovat sol här men den har jag inte sett skymten av genom dimman som legat hela dan. så blev ingen promenad här heller. får hoppas på bättre väder imorgon:)

  Trevlig lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha, 4 kalorier gjorde du av med ;) Inte illa! Jag gjorde nog av med några fler på min promenad, men så var det ju ingen dimma här heller, underligt! För såååå långt bort bor jag ju inte ;) Än så länge behåller jag "min" app :)

  SvaraRadera
 4. Samma väder som här ,tycker det kunde ändra nu det börjar bli långtråkigt ,kram Nette

  SvaraRadera
 5. blä för gråväder å kallt var det med:(

  SvaraRadera
 6. Det var tur att du skrev att de där apparna kan vara lite krångliga - så kan jag nog klara mej utan några såna iallafall! ;-) Fast lite sugen blir jag allt ändå! Inte klokt vad mycket man kan göra med telefonerna numera - förr var man ju fullt nöjd om det bara gick att ringa med dem. (Speciellt på den tiden när det inte fanns mobiler, och man var hänvisad till telefonkioskerna när man var ute på stan och så där! Hm!!!)

  Precis det vädret som du har fångat på dina foton i detta inlägg, ser jag utanför mina vardagsrumsfönster i detta nu... TRIST!!! Dessutom är det frost... Brrrr!

  SvaraRadera
 7. Men lange trær fikk du ut av turen! :)) Det var litt av en walker gps!! =)

  Klem! :)

  SvaraRadera
 8. jösses, vi hade dimma här i lördags,, som vit soppa.. :-)

  idag är det soligt här i alla fall, ska nog ut med vovvarna igen,, om inget annat händer... har renoverat badrummet som nu är klart, blev så himla snyggt :) hel nöjd..

  ha en skön dag

  SvaraRadera