tisdag 22 november 2011

Inget….

Inget väder att gå ut och fota i .. mörkt… dimmigt….trist.

Min kropp gillar inte sånt väder..utan sägar ifrån på skärpan..så man får snällt hålla sig inne..men även det har man lite svårt med.

CIMG1294

Här är en bild ..inte från idag ..för idag är det mer mörkt och tjock dimma.

CIMG7107

Ungefär så här ..ser det även ut idag. Jag vill ha lite mer ljus runt mig..men inte snö .. det får gärna vänta ett tag till..även om jag fortfarande tycker det blir så ljust och fint med snö…..Men jag fick nog av den varen förre vintern.

CIMG7143

Den dagen.. hade vi lite sol … och det var några dagar sedan.. så totalt har vi nog haft cirka 3 dagar med sol under 3 veckor..men jag har läst och sett .. vi är inte ensam om att ha haft det så i detta avlånga landet.

Idag åkte vi en liten tur till det nyöppnade Jula. Jag köpte ett trådlöst tangentbord och mus.. och det är det jag sitter här och försöker skriva på….Det blir fler stavfel än normalt… Det hinner inte med ..eller så är det jag som klickar på fel tangent…. vilket är troligast förstås.

Det var jobbigt att gå där .. det golvet de har där var inte alls bra för ryggen.så nu blir det sängläge ett tag

20 kommentarer:

 1. Vilken positiv och hoppfull bild du tog med vägen och ljuset från solen. Nu tänds i alla fall snart adventstjärnor och annat som lyser upp i mörkret.
  Jag har inte varit på Jula ännu men det blir säkert nån sväng dit snart.

  SvaraRadera
 2. Jättefint ljus i ditt första foto här - så där kunde det gott vara alla höstdagar. Iallafall alla höstdagar som det inte är solsken på! :-D

  Trådlöst tycker jag är jättebra - det är fullt tillräckligt med sladdar kring datorn iallafall, som samlar damm och skräp och jag vet inte vad... T o m gamla äppelskruttar kan man hitta i sladdhärvorna ibland! 8-X

  Hoppas ryggen snart piggar på sej igen! Och att det blir väder som du VILL gå ut och gå i! :-)

  SvaraRadera
 3. jättefina bilder. alla korten har en speciell känsla i sig.

  tror vi har haft ungefär lika många eller få soldagar dom senaste veckorna. jätte trist är det. man blir så trött av det och inte vill man ut och fota då heller.

  SvaraRadera
 4. Jul-a...hmmm... ;) Ljust och fint...HMMMMMM! Jaja, det blir vad det blir..sista bilden där gillade jag, där ser man lite sol. Den har bara lyst med sin frånvaro idag. Hoppas din rygg orkar gå ut och gå lite snart! Kram!

  SvaraRadera
 5. Det är nog svårt att skriva rätt alla gånger ,jag snubblar liksom på tangenterna ,eller så går min hjärna snabbare än fingrarna.Här har det varit en mörk dag ,duggregn när jag kom hem ,nu är de nollgradigt.Kram ,Nette

  SvaraRadera
 6. I like the photo number three. The sky is interesting

  SvaraRadera
 7. här har det varit som på din andra bild idag. Tog en sväng t Mogetorp idag också men hittade inte så mycket. Lekte lite i diskbaljan igen. La ut det precis när din kommentar kom. Kolla får du se. :) Nu ska jag gå och se på Top Model.

  SvaraRadera
 8. Du har i det minste fått med et bilde av solen i dag. Vi får håpe det snart blir litt forandring i været, men det ser ikke slikt ut. Jeg har regn og 9 grader framover ifølge værmennne.

  SvaraRadera
 9. otroligt vackra bilder , men blä för detta grå väder det ända som är bra är att det är varmt än!Har inte varit på Jula än men va dåligt att golvet är så i en ny butik, kramen

  SvaraRadera
 10. Men det är väl helt OK att använda bilder från arkivet. Det blir ju en del av allt fotandet. Det är ju inte alltid det kommer till användning meddetsamma. Det kan va bra att ha principen. I dag när vi var ute fick jag till sist använda blixten.Hoppas du fick vilat ryggen. Kram. Anita

  SvaraRadera
 11. Fin bildeserie! Ikke strålende her heller og i ettermiddag måtte jeg skrape av bilvinduene, - is!
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvaraRadera
 12. Du har fanget det mest spennende stemning på disse bildene, og da selv om en vet at det faktisk kostet det mye i form av ubehag i kroppen. Bildet ditt nr 2 her var er helt fantastisk å se på Mimmi :-)

  SvaraRadera
 13. Du är absolut inte ensam - om det gråa trista vädret!
  Gillade din solbild! Men man ser ju också vilken varm grå yllefilt som håller på att täcka himlen! En sån som man skulle kunna tänka sig att dra över sig just nu!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 14. Fina bilder blev det iallafall, trots dimma och gråväder. Här har vi haft det likadant...väntar på snön så att det lyser upp :)

  SvaraRadera
 15. Vi mår nog lite likadant du och jag..vädret påverkar både humör och alla benen i kroppen..men man måste ju ut..dimma eller inte..och jag tycker faktiskt om din dimmiga bild..ha det..Maria

  SvaraRadera
 16. Hej! Den dimmiga bilden i mitten är ju helläcker. Suveränt !!! Ha en fin dag !

  SvaraRadera
 17. Bilde nr 2 her er bare nydelig! :) Og den elven i den byen er så fin!! =)

  Ja 3 soldager på 3 uker var lite! Har ikke noen sol jeg kan sende deg jeg heller ;) Her blåser det, har regnet mye, har haglet og har tordnet! Likevel fikk jeg sett sola i form av sollys i noen skyer, men ikke selve sola, bare sollyset. Jeg var veldig værsyk før, men er det heldigvis ikke så mye lenger, og da gjør det meg ikke så mye heller. Men å gå ut og ta bilder, det blir verre.. Hender jeg tar gjennom vinduet da.. :))

  Håper du er blitt bedre i ryggen, god bedring med klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Samma här, grått och tråkigt fotoväder i allra högsta grad!
  Nåväl, snart vänder det i och med vintersolståndet, men vi har en bit ännu innan det, vi får hålla ut!
  Visst finns det dock stämning i grå-bilder också det har du lyckats med.

  Nu blir det jobbhelg för min del och kameran är i tryggt förvar i ryggsäcken.

  Ha en fin första advent!/Bea

  SvaraRadera
 19. Hej-Hej!

  har du fortfarande lika tråkigt väder, och ingen lust att gå ut? <:-) Får hoppas att stormen Berit blåser bort det gråa!?!

  SvaraRadera