fredag 11 november 2011

Trångt .och inte trångt….

När vi var på vårt smultron ställer för ett par dagar sedan ….då det faktiskt var sol…. Var det en väldig trafik …

DSC05340

Här var det lite jobb .. åka fram lite … svänga lite… backa lite .. åka fram lite..så håll de på en stund..men till slut lyckades de att komma förbi varandra  : )

Vi satt inte på samma ställe hela tiden ..men nästan .. När vi tog en liten sväng med bilen för att kolla efter vilt hamnade på ett ställe vi inte har varit och kollat på ..på länge.

DSC05347

Otrolig vacker natur var det runt omkring…. för det mesta ..men just nu vill jag inte visa de markar .. då det bara är brunt ..de har plogat ..så det såg inte så vackert ut där nu , men de som bor här året om ..de har det vackert runt sigLer

På vägen hem skulle jag testa att fota kvällen genom bilrutan….

DSC05364

En ganska kul ..och ja …inte så ren bild .. den bilruta måste nog snart tvättas om jag skall fota genom den ; )

Men det var ändå ganska kul .. Skyltarna blev klara..men nu är det så att de var inte där uppe i luften ..utan de var 10 meter före vid vägkanten.så hur de hamnade där ..det vet jag inte : )

Dessa bilder i detta inlägget är från en liten digital Sony kamera…min lilla Casio är hos kamera doktorn..var för?? ju

CIMG1282

Det kom hastigt och lustigt fram en fläck när jag zoomade in hälften,så jag var iväg för en vecka sedan och lämnade in den.

Idag var jag i affären och frågade hur det gick ..de ringde till det ställe kameran var skickat till …de skulle skicka den idag…men..men .de hade inte hittat något fel på den? Den var blivit friskförklarat…har de tagit efter försäkringskassan ?

Men jag protesterade hej vilt ..det var en fläck på den och de som var där när jag lämnade in den såg också det …så kameradoktorn skulle kolla en gång till.

Jag tog denna bild och skickade till affären och de i sin tur skulle skicka den till kameradoktorn…får se vad nästa steg blir nu.Jag saknar min lilla Casio “snyft”

Men jag vill ju ha en helt frisk och ren Casio

5 kommentarer:

 1. Bilde nummer 2 viser et veldig vakkert sted (og bildet). Det er nok best å vente til legen er ferdig med din lille Casio.

  God fredag.

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Här har det varit en lika fin och solig eftermiddag som igår, och jag har varit ute och gått en lång promenad. Riktigt skönt! Tagit lite foton också - det kan man ju inte låta bli, eller hur!? ;-)

  Vad tråkigt med Casion! Hoppas verkligen den inte kommer tillbaka utan att vara reparerad, för så där vill man ju verkligen inte ha sina foton! :-I Tur det är garanti!!

  SvaraRadera
 3. Hoppas maken talade om för dom hur de skulle svänga där på första bilden! ;) Och fläcken på bilden...det kanske är ett UFO! :O Jag håller tummarna för att du snart har den hemma igen... Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja bilden med skyltarna blev jättehäftig! Men så tråkigt med kameran, jag hade problem med min Nikon också, dels att zoomen fastnade i vissa lägen plus att det var en fläck. De bytte ut hela zoomen på min och då funkade det bra sen :) Hoppas din kryar på sej med :)

  SvaraRadera
 5. Hehe.. slike kveldsbilder av lys som deler seg har jeg også- mange av! :))

  Håper du får tilbake kameraet ditt friskmeldt! :)

  Klem! :)

  SvaraRadera