söndag 20 juni 2010

En härlig kväll

Igår åkte vi ut igen ...vilken överraskning ;) Men man kunde ju inte tacka nej till nybakade buller som man skulle bli bjuden på ute i segerstads skogar :) Vi kom fram till det vanliga stället och jisses med mygg och knott som var där ...och EN älg.
Då vi inte ville dela med oss av de nybakade buller till myggen och knotten bestämde vi oss för att åka längre bort till en brygga och sätta oss.
Nu var det inte denna brygga vi satt på  utan denna var ju som man kan se på andra sidan :)
Och det är ingen brygga som jag skulle vilja sätta mig och dricka kaffe på :)
Här låg solen på bakifrån ..det blev väldiga häftiga färger.
Vindstilla var det och nästan ingen mygg var där heller så här kunde man sitta i lugn och ro och bara njuta :)
Och solen gick sakta sakta ner.
Här bestämde vi oss för att vi nog skulle åka snart om vi skulle hinna att få se några djur alls innan det var för mörkt.
Vi fick se några Grävlingar... rådjur och älgar. så vi fick valuta denna kväll också ..men det jag uppskattade mest denna kväll var kaffe pausen vid bryggan här :)

10 kommentarer:

 1. Vad mysigt med kaffe på bryggan i solnedgången! :-) Här hittade vi ingen mygg- och knottfri plats igårkväll, så det blev till att sitta inne och glo på tv... Mest fotboll, fast en och annan kik på bröllopet fick det faktiskt också bli.

  Nu ser det ut att kunna börja regna här ungefär när som helst, så det blir nog inget fotande alls för min del denna dag... <:-)

  SvaraRadera
 2. Regnet är här, och det är spöregn - ja, nästan som åskregn. Verkligen VRÄKER ner... Toppenkul, typ - eller INTE!!! Suck - suck - SUCK!!! <:-I

  Hoppas ni har bättre tur med vädret och får er ännu en mysig utflykt!! :-)

  SvaraRadera
 3. å wow vilka fantastiska bilder,
  va mysigt att sitta på den bryggan och bara njuta,
  kram

  SvaraRadera
 4. ja himmel så häftiga! Och så fulla av fin sommarkvällsstämning :)
  men hu jag vet vad mygg vill säga lite överkänslig som jag är för deras bett
  kram

  SvaraRadera
 5. Åh, vilka bilder Mimmi! Så vackert det måste ha varit att sitta där. Gillar också första bilden på den ålderstigna bryggan.
  Hoppas att det blir en fin dag i morgon. Vi har haft en riktigt regnig och grå helg.
  Ha det gott.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Forstår godt at dere trives der, selv uten ferske boller, hehe, for en nydelig plass det er og for noen nydelige bilder du leverer igjen, magisk stemning med utrolig lekkert lys.

  Ha en fin natt :)

  SvaraRadera
 7. Riktigt nice väder och så himla många fina bildbevis det blev:) Du hade väl kaffehurran med dig? ;)

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Som jag sa nån gång tidigare; det är nog ingen större skillnad på kameramärken, men det är det däremot på optiken! Canon har överlägset mer att välja på än Sony när det gäller objektiv, men då menar jag förstås i första hand Canons egna objektiv som för det mesta slår Tamron och Sigma med hästlängder. :-) De kostar mer, men det är de värda sett till bildresultatet.

  SvaraRadera
 9. mysigt ni hade det :-) ja nu har börjat om med bloggen och har ännu lite kvar att pyssla med, + att man har en hel del här hemma eftersom det snart är midsommar... :-)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera