lördag 27 november 2010

En liten kvälls promenad

Då jag hade suttit inne hela dagen  gav jag mig själv en spark där bak ( ja jag är vig ) och gick ut på en liten kvälls promenad.

Det var nästan att jag ångrade mig när jag kände hur det blåste kallt..men nu hade jag ju klätt på mig en massa och packat ner kameran i väskan .. så då kunde jag ju inte bara vända och gå in igen …utan en enda bild !!! det gick ju inte för sig .

DSC01911

Julgranen hade kommit upp nere vid universitetet såg jag .. tur det .. då hade jag ju i alla fall ett motiv som jag kunde fota Ler

DSC01920

De har även små blåa lampor som de har satt upp i några träd   jag har försökt att få närbild på dom ..men glöm det .. det går INTE att få fram en klar bild på de blåa lampor .. och ändå hade jag krånglat med ett stativ (förre året) inte idag  och det gick ändå inte, så idag tog jag ett säkert kort och fotade från behörig avstånd Ler

DSC01944

Ingen stjärn himmel hade vi heller utan den var grå  och mörk

Nu hade jag faktiskt varit ute i över 40 minuter så jag vände nästan åt rätt håll och gick hemåt

DSC01974

När jag var nästan hemma ville jag testa om det gick att fota dessa Träd… och det gick .tack vara att det var en lampa mitt emot Ler

Sen var det bara att gå in och dricka VARM kaffe och lite peppar kakor  efter denna lilla kalla promenad ..men jag mådde mycket bättre när jag kom in än vad jag gjorde innan jag gick ut Ler

11 kommentarer:

 1. Vilken tur du fick en promenad :)
  Stämningsfulla bilder med julbelysning och kvällssken
  Kram /bea

  SvaraRadera
 2. Jätte-fina bilder !
  så fint det ser ut !
  och träden är så fina i skenet av lampan, du tar så bra foton.
  Kan tänka mig att promenaden gjorde gott
  ha en fin första Advent
  kram

  SvaraRadera
 3. brrr va kallt med en kvällspromenad men vilka vackra bilder du tog
  imorrn är det julmarknad nere vid Alsters Herrgård.dit ska vi.
  kram

  SvaraRadera
 4. Go´morron!

  Jag gick och la mej, jag - men jag VET ju hur sant det är, det du skriver här på slutet; att man mår så BRA efter att ha varit ute på en liten foto-promenix. Så idag SKA jag också ta mej ut med kameran, men det får blir lite ljusare först. :-)

  Ekorren var förresten här och åt frukost vid halvåtta-tiden, men då var det alldeles för mörkt för att kunna fotografera den. En stund senare dök det upp ett annat djur vid fågelmaten, och då var det i och för sej ljust - men det djuret var alldeles för snabbt för att man skulle hinna fota det! 8-X Ska dock se sen om jag kan hitta spåren efter det, så kanske det kommer nåt om det i min blogg senare idag. Tills dess får du vara lite nyfiken! ;-)

  Trevlig första advent! :-)

  SvaraRadera
 5. Veldig fine kveldsbilder med koselig julebelysning. Takk for at du deler med oss ;)


  Ha en mysig adventstid

  SvaraRadera
 6. Trevlig Advent !

  SvaraRadera
 7. Tjusiga bilder! Och idag är det ju ännu värre väder.. huuu...mysigt med snö? :( Näääää...

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig bildserie och dom blev verkligen bra också. Har själv tänkt att gå ut och ta kvällsbilder men har ännu inte kommit ut. Man är väl för kvällstrött.

  Ha en skön första advent

  SvaraRadera
 9. Fina kvällsbilder! :)
  Jag fotade ju också en tänd gran, vid fredagshandlandet, men den blev nog lite si så där! Höll på att förfrysa fingrarna!
  Du är så duktig med ditt promenerande, jag är nog inte det!
  Ha en fin 1:a advent!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken tur att du tog din promenad trots kylan. Då fick du ju jättefina kvällsbilder. Mysig och fint med sådana.
  Gjorde som du i går, dock utan kamera. Men i dag är det knappast att tänka på någon utevistelse. Snön vräkt ner hela dagen samtidigt som det blåser som tusan.
  Ha en fin fortsättning på denna adventssöndag! /SA

  SvaraRadera