tisdag 2 november 2010

Vem drog ner rullgardinen ?

De hade lovat oss sol idag  . i alla fall när jag tittade på nyheterna igår kväll …men det blev det inget med…mulet ..regn .. blåst.

Nu kommer mina funderingar !!

Hur i hela fridens namn kan de tala om hur vädret skall bli om 50 år … när de inte ens kan tala om rätt ..hur vädret blir i morgon ?

1

Och en annan sak jag har tänkt på ..de har talat om att så extremt väder som vi har här ibland ..det har vi inte haft på 100 år ? men .!!! för hundra år sedan ..då hade vi ju inte bilar … flygplan . och mycket annat … vad förut sakade vädret då ?

2

Undra vad elbolagen hittar på för ursäkter nu  när de snart skall höja elpriserna igen

Klimatförändringar .. kanske !

8 kommentarer:

 1. Roliga funderingar=) Ha en fin dag i rusket=)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är mycket man kan fundera på när det är dåligt väder ;) Men om man får några svar det vete endast gudarna...(och SMHI kanske?) ;)

  SvaraRadera
 3. Ja eller hur..det är en knepig värld vi lever i..vi får nog ta dagen som den kommer liksom..

  Och du förresten...lärkträdskottar är trevligt och väldigt vackert.

  SvaraRadera
 4. Hehe.. ja du får sagt det du.. Et nydelig bilde du har satt inn her.. Her også var det et flott vær i dag tidlig- men brått kom regnet, og det er grått i grått.. Det er nok Moder Jord som bestemmer, tenker jeg.. Hun driver og ordner opp med ting vi mennesker ikke kan forutse.. Men- jeg tror også at forurensning ikke gjør det noe bedre.. likevel tror jeg at stormer, vinder, jordskjelv, vulkanutbrudd styres av Vår Moder Jord.. først og fremst.. Forurensningen gir Henne bare en ekstra medvind..

  Ja nei... de finner vel på ett eller annet, for å heve strømprsiene.. her i Norge også.. :)

  Ha en fin dag! :)

  SvaraRadera
 5. Det vet i skamm vem som drog ned..men här har också varit "nattsvart" ja nästan iallafall..har också kollat in en lärk..får ge mej dit när någon e vänlig och drar upp rullgardinen
  ha det..Maria

  SvaraRadera
 6. Allting går att bevisa med statistik, brukar man ju säga. Så det är bara till att leta fram rätt siffror till det man vill hävda - och glömma bort dem som visar motsatsen! <:-)

  Ser att du också har hittat en lärk! Visst är barren fina på dem nu!? Och söta kottar har de också. :-)

  SvaraRadera
 7. haha jag undrar det med ;)

  SvaraRadera
 8. mulet ..regn .. blåst. det høres veldig kjent ut. Vi koser oss med bilder inne i dag.

  SvaraRadera