tisdag 23 november 2010

Jag fick ett vykort från posten idag !!!

Gissa min förvåning när jag såg detta vy kort jag fick idag

DSC01463

Jag fick ett kort från EKORREN!!!!  inte visste jag att den kunde skriva ..men man lär sig ju något nytt varje dag

DSC01465

Så ja.. tydligen så vet de precis vart de har mig när jag är ute och fotar dom ..det ser ut som de nog har roligt av mina tafatta försök att få bilder på dom … och nu förstår jag …… varför de hoppar från träd till träd så fort jag har fått in dom i linsen.

------

Vi hade mycket huvudbry här hemma ..  för att försöka att räkna ut vem som hade skickat detta till mig Ler

Min dotter Pia och jag vi satt och kollade igenom en massa brev och kort för att se om vi kunde ta reda på vem som hade skickat detta till mig.

Vi kom på det till slut .. kan ni gissa vem ???

.----

Sen tog jag en liten promenad idag … det var inte så inbjudande att gå ut ..men jag vet med mig själv att jag mår så mycket bättre  efter en promenad  så det var bara att klä sig ordentligt och ge sig iväg

DSC01448

Jag vet inte om jag skall tycka om snön eller inte .. den är fin och den lyser ju upp så vackert ute … men man är ju lite rädd för att man skall få ha snön kvar lika länge som förre vintern

DSC01440

Det var ju inte precis något foto väder ute .. men man fick ihop några bilder och man mådde så bra när man kom hem sen och tog en kopp kaffe och en kladdkaka till Ler

16 kommentarer:

 1. Ja, det var ju en härlig överraskning - vykort från ekorren! :-D Jag klafsade till min brevlåda i förmiddags för att hitta INGEN post ALLS i den. :-( Blöt om fötterna blev jag... Det har ömsom regnat och ömsom snöblaskat hela dagen lång... Nu har det blivit mörkt också, men fördelen med det är ju att man slipper se slasket!!!

  Min ekorre har nog kurat ihop sej i sitt bo, och verkar inte ha nån lust att gå ut den heller när det är sånt här väder. Jag har iallafall inte sett den på ett par dar, och maten i lådan är orörd...

  Trevlig kväll! :-)

  SvaraRadera
 2. Kul med överaskningar även om det kom från kurren. Själv hämtade jag inte in posten det fick någon annan göra.
  Må så gott. Lotta.

  SvaraRadera
 3. Hi hi ja tänka sig vad han kan den där lille Korren...

  SvaraRadera
 4. Hej1
  Hi, hi...det var verkligen en lustigkurre som kan sända vykort, men han visste säkert att du uppskattar hans kvicka fötter för att undkomma damen med kameran på magen ;)
  Oj,oj, så mycket snö!!
  Vi har haft ett fint väder också med snö :)
  Ha en trevlig kväll! /bea

  SvaraRadera
 5. hehe såg direkt att det var pappas handstil :)
  Den har jag sett så många gånger så den kan jag utantill :)

  SvaraRadera
 6. Innan jag läst kommentarerna färdigt, så undrade jag just om det inte kunde vara maken som behagat skämta? Och det var det tydligen! *ha ha* Det var ju skoj!

  Regn har vi haft hela dagen, men nu fryser det på och imorgon har de lovat snö! Därför har skåningar så svårt för att köra bil på vintern! Det blir nästan alltid så här!
  Ha en fortsatt skön kväll, Mimmi!

  SvaraRadera
 7. men å vilken sött vykort du fick:)

  SvaraRadera
 8. Vad bra att Ekorrarna håller koll på dig. LER ! Ha en fin kväll nu !

  SvaraRadera
 9. Bra du er på skrivefot med de små i skogen. Men, var det egentlig en trussel om at du må passe deg eller...? (lerogler)

  SvaraRadera
 10. jag säger då det. Inte får jag några vykort. :)

  SvaraRadera
 11. Din man var kanske ekorre i sitt förra liv!? ;-) Själv kan jag tänka mej att bli en sån i mitt nästa. :-D Och idag skulle man kanske vara isbjörn... Och ha en varm go päls, för nu är det så vackert med snön att jag bara måste vara ute och fotografera MASSOR idag!! :-) Undrar just var jag har gjort av mina vinterstövlar??? Lågskor känns inte som det smartaste valet av fotbeklädnad denna dag... <:-)

  Ha det fint!!!

  SvaraRadera
 12. Hehe, ikke hver dag man får kort fra ekornet :) De har blitt ganske flinke disse små dyrene, men vi lever jo i 2010 så det var på tide de lærte å skrive litt de også :)

  SvaraRadera
 13. Vad kul med ett vykort från ekorren=)

  Själv fick jag en tack hälsning en gång i tidningen där stod det
  Tack Monica för att du räddade mitt liv hälsningar larven=)
  Det var också kul=)

  SvaraRadera
 14. Nææææh- jøss!! Hvordan gikk det til?! Nå er jeg også spent- på hvem som sendte kortet?? En hemmelig anonym bloggleser?? :O

  Ja en tur er sunt både for sjel og kropp! Jeg må blir flinkere til det også!!

  Flotte bilder som alltid! :)

  SvaraRadera