fredag 13 maj 2011

Mina goda råd..var inte så goda…

Styv i korken berättade jag att det var ju bara att klicka på uppdaterar eller F5 så skulle det gå bra att skicka kommentar…. men se.. där hade jag gruvligt fel…. Jag trodde det var det vanliga felet ..men det var det ju inte upptäckte jag sent i går kväll när jag skulle skriva en kommentar..Jag fick fram att Bloggar håll på att fixa problemet.. får se om det är fixat nu Ler

Dagen idag började ..precis som vanligt.

IMG_3170

Fru ekorre kom på besök… igår såg vi inga alls..men idag .. kom de båda ..men det ville fru ekorre inte gå med på .. än.. så hon jagade den stackars hane åt..hm… något annat hållLer

Då vi mot förmodan fortfarande hade sol idag.. tog jag mig en liten promenad

IMG_3195

Där mötte jag denna Sädesärla som precis hade badat klart och gjorde sig fin Ler

IMG_3202

Och här… tja .. de håller väl på att göra sånt som alla levande djur .. gör just nu Ler

Sen fick jag syn på en fjäril som jag inte hade sett än .. Vi tror..efter att ha kollat i en fjärils bok att det kan vara en Smultronvisslare

IMG_3235

Liten var den i alla fal… vi har fortfarande sol men väldigt blåsigt .. så frågan är om man skall hålla sig inne resten av denna fredag som för många kallas  en oturs dag..Det har jag inte märkt av .. och jag hoppas att jag inte kommar att märka det heller Ler

Uppdatering…. jag försökte att lägga upp detta inlägg vid tre tiden..men det gick inte …så bloggar har tydligen haft stora problem.. nu är klockan 23:12 –.. får se om det funkar att lägga upp det nu.. vi är nyss hemkommen från en tur till Segerstad.

10 kommentarer:

  1. Du er god venn med skogens dyr ser jeg :)


    Flotte bilder fra deg igjen.


    Godt Blogger er oppe igjen. Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder :) söta ekorren och den nya fjärilen var jättefin, vad många olika fjärilar det finns...Här har det regnat hela dagen och jag är såå arg på blogger, för tre inlägg med kommentarer är borta...jaja,,,Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker de flesta bloggarna har knepat sig nu några dagar.. inte gått att få upp bilder eller kommentera..:((( Men du fick upp en hel bunte med finfina bilder till sist.. du är duktig du:) Fint att du fick upp sidan på Facebook oxså ju:)
    Ha en trevlig fotolördag.. själv ska jag en massa annat.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nu verkar blogger funka igen...själv var jag på August igår kväll och hade inte tid att hänga framför datorn. Men idag blir det stolpjakt på förmiddagen! Smultronvisslare...kul namn! Och fin bild!

    SvaraRadera
  5. Hejsan!

    Nä, det var som sagt var inget fel som F5-knappen rådde på - men skönt att Blogger funkar igen nu iallafall! :-)

    Solig morgon här, och det är ju bara till att hoppas att den tänker fortsätta skina resten av dagen också. Så får det väl bli lite foto nu på morgonen/tidiga förmiddagen,och fotboll i eftermiddag. Och kanske grillning ikväll.

    Ha en fin dag! :-)

    SvaraRadera
  6. Hela bloggvärlden hängde upp sig igår ,Skönt att vi får se dina fina bilder igen ,kramis Nette

    SvaraRadera
  7. Godt å se at alt fungerer igjen i dag, det var jo tross alt fredag den 13. i går.

    SvaraRadera
  8. hej mimmi:) åhh du tar alltid så fiina bilder<3 å speciellt di på rådjuren,ekorrarna och älgarna gillar jag<3 jo blogger hade ju ett rätt så långt avbrott...men nu verkar det vara löst som kul är:) kramar från mariestad..anna:)

    SvaraRadera
  9. Nydelige bilder! Elsker å se det ekornet ditt! :)

    Ja Blogger hadde problemer, nå er det heldigvis ok igjen.. Men jeg lurer på om jeg mistet noen kommentarer på mitt nest siste innlegg..

    Klem! :)

    SvaraRadera
  10. Nu verkar problemen både hos Blogg.se och Blogspot vara lösta, och hoppas de fortsätter funka som det ska
    Fina bilder som vanlig.
    Ekorren är så söt, och det måste vara så roligt att titta på dem och fota
    och Sädesärlan är så söt
    och toppen-foton på de små krypen
    Ha en fin fortsatt helg
    kram

    SvaraRadera