torsdag 12 maj 2011

Sista dagen.. och NF Macro

På det fina väder…enligt SMHI.. nu skall vi få mellan 8 till 12 plus de närmaste 7 dagar… plus en massa regn… visst .. vi behöver lite regn ..men det räcker väl med att det regnar EN DAG… tycker jag förstås Blinkar Det var ju ingen glad prognos förstås..men längre fram .. enligt deras 30 dagars prognos .. skall vi få varmt igen..hm… kan man lita på det ?

IMG_2989

Smhi har ju fått väldigt mycket skäll för att de inte kan ge rätt prognos..till och med skrattmåsen.. ville ha ett ord med där….

IMG_3010

Tänk när man såg dessa två igår ..de var så små så de såg ut som små vita dun högar..men när man hade zoomat in och sen beskärt bilden .. såg de strax lite annorlunda ut Ler

Idag har jag varit hemma och gjort lite små saker här…men jag tog mig tid att sitta på baksidan med en kopp kaffe…och …. kameran  var med ute en stund.

IMG_3148

Konstigt att humlan kan se något alls Ler

Denna bild på humlan är bilden jag har som bidrag till NF macro

100912  amiral 500_2030 macro mini

Jag läste på kommentarerna .. att det var många som hade problem att få det att funka…. när det blir så .. klickar jag på uppdaterar..eller F5.. då funkar det

16 kommentarer:

  1. Jag har plötsligt fått nytt namn här på bloggen o idag morgon fanns inte min blogg att tillgå jag hade inget konto stod det.Grr, vet inte vad jag ska göra .är det något fel när du ska kommentera mig så skicka mig ett mail så jag får veta.Vi var också på mås fotografering igår ,fina bilder,kramis, Nette

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Humlan ser härlig ut, helt täckt i det härliga gula :) Hoppas vädret fortsätter, det är ju så härligt! Fast iofs så jobbar jag hela helgen....Ha de bra!

    SvaraRadera
  3. Det regnade lite här alldeles nyss! Men man kan ju hoppas att det inte blir alltför kallt...Den svarta violen kan vara en BLACK MOLLY, min mamma hade såna i sin trädgård. Humlan där var jättemysig! NU har jag sett några trollsländor också :)

    SvaraRadera
  4. Så flott humle og hettemåse!
    Det må ha vært store tekniske problemer på blogspot i går og i dag. Umulig å få lagt igjen en kommentar. Nå ser det ut til å funke!
    Ha en fortsatt fin kveld!

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder alla tre! Skrattmåsen är verkligen fin med fin skärpa också! De små lammen är ju helt underbara och humlan, ja den är ju alltid läcker när den borrar sig in i härligheten!

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bilder! Gillar dom jättemycket allihop :)
    Smälter när jag ser de små killingarna, sååå söta :)
    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  7. Du är en mästerfotograv Mimmi.. vet du det:)
    Så härliga bilder alla du har lagt in här på din blogg den senaste tiden.. tyvärr så har jag inte varit så flitig i kommentarsbåsen de sista dagarna..du kanske har läst på facebook om min bravad just nu?
    Skrattmåsen är ju så himla fin o rolig bild:)
    Tänk när jag kan skratta åt livet igen, ha, ha.. tiden springer på men när man vill den ska gå extrafort så.. Snigelfart :(
    Jag ska hämta mitt objektiv i morgon som jag beställt nu.. 18-200 ska bli kul att se om jag kan fånga något längre bort:)
    Ha de så fint kramiz

    SvaraRadera
  8. Meeeen vilka tokhärliga bilder Mimmi..du är så makalöst duktig..den lilla geten är himmelsk

    SvaraRadera
  9. Herlige bilder Mimmi:)
    Endelig fikk jeg til å kommentere igjen. Vært endel problemer med det i dag.
    Her har det blitt grått vær, og håper det ikke varer alt for lenge...
    Klemmer herfra:)

    SvaraRadera
  10. Mmm...somriga bilder här idag! Härligt med Humlan som rullar runt i godsakerna :)
    Kram /bea

    SvaraRadera
  11. Jättemysig bild på humlan i det gula!

    Idag var det inget sådant problem, som kunde avhjälpas med att uppdatera sidan. Gick inte att kommentera någonstans och inte att logga in heller. Märkte du inte av det?
    Ha en fin kväll!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  12. Du är verkligen duktig på att få otroliga bilder utan macro objektiv. Jag har provat och provat men det bli inte ens hälften så bra :-( Nu ska jag prova mellanringarna och se om jag kan "få till nått" av det annars så får jag gå kurs hos dig :-)
    Kram Sinna

    SvaraRadera
  13. Härliga bilder, Mimmi! Gillar särskilt den på humlan! Bra!

    Ha en fin helg! :-)

    SvaraRadera
  14. Bloggspot har visst hatt problemer med en oppdatering, derfor litt vanskelig med å kommentere etc. Vi får håpe på solrike dager framover og det første bilde likte jeg veldig godt.

    SvaraRadera
  15. WoW!! Hvilket flott bilde av hettemåken!! =) Og de to søte som ligger og koser seg i graset.. den ene ser så fornøyd ut, ja til og med smilende! :))
    Og det fantastiske bildet av humla i den gule blomsten- ja si det, hvordan ka den SE?!!? ;D

    Klem! :)

    SvaraRadera