fredag 9 september 2011

En tur till vårt smultronställe blev det.’

Igår vid halv sex tiden var solen tillbaka här igen .. så vi bestämde oss för att åka till vårt ställe.. vi ville ju hälsa på vår lilla räv ; )

Men idag hade vi tagit med lite extra gott… falukorv….och ta mig tusan… så tror jag hon visste om det.. för efter vi hade varit där i tio minuter kom hon fram…med ett stort smil runt munnen.

IMG_8393

Ja hon såg så ut.. jag har inte gjort något vid bilden .. förutom att beskära den förstås och lagt in textbubblan.

IMG_8399

Efter att ha sagt hej till oss kom hon då ut i solen till oss.. och där fick hon falukorv .. och det var en hit kan jag lova : )

Men vi fick även se annat än vår lilla räv …vi tittade uppåt och fick se en liten fågel.. ja ja .. liten och liten..men för att vara en hackspett är den liten..men det kan bero på att det var en ..

IMG_8388

Mindre Hackspett.. ja .den heter så. och den var inte stor .. så då var jag extra glad över att jag hade 18 mp så man kunde beskära ganska mycket.

Vi såg älg och lite annat också.men de bilder visar jag inte här idag.

Det blir ju mörkt väldigt SNABBT… så det är inte länge man kan vara där ..men nästa gång..kanske redan idag .. skall vi åka mitt på dagen och kolla efter fåglar och sånt.

IMG_8516

För på en kvart gick det från att vara ljust till detta.

Ha en bra dag Ler

11 kommentarer:

 1. Ja nu blir det verkligen mörkt fort om kvällarna. Mysigt möte med räven, den andra bilden när den står i solen gillar jag skarpt!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Härligt smultronställe ni har hittat....och mindre hackspett är ju inte så vanligt heller. Vscker solnedgång blev det också. Fint Mimmi!

  SvaraRadera
 3. Så de mørke høstkveldene er her alt altså! Sol og 16 grader her i dag. Så jeg har fått begynne å mate småfuglene og prøver å finne et sted hvor jeg kommer nærme nok til å få tatt noen bilder.

  Det var nok sakene sine det; pølse - mye bedre enn tørr kjeks.:-)

  SvaraRadera
 4. Klart att rävar kan prata! Det ser man ju! :) Kul att den gillade korv, ni får åka dit varje dag hela vintern och hälsa på den, kanske? ;)

  SvaraRadera
 5. Fine bilder, - og for en flott solnedgang!
  Ha en varm fredda'!

  SvaraRadera
 6. Tänker på Bruno Liljeforstavlor när jag ser den fina räven. Hoppas du träffar på fler djur i helgen. Ha en skön helg. Kram. Anita

  SvaraRadera
 7. otroligt vackert smultronställe hihi räven gillade Nellie som kan prata:)kramen

  SvaraRadera
 8. Sååå flott venn dere har fått. Ikke bare poserer han for dere, men han/henne gir deg muligheten til å ta mange andre flotte bilder.

  En god helg til deg og din venn, Mimmi

  SvaraRadera
 9. Sicken sötnos! Vi hade ju en räv som kom hit till stugan förra året, men i år har den inte visat sig alls.

  SvaraRadera
 10. Å så herlig dere traff på reven! Den er så fin! Og spesielt bilde nr 2, veeeeeeldig bra!!!! =)

  Ja det blir fort mørkt på kveldene nå. Høstmørkt, rett og slett!

  KLem :)

  SvaraRadera