söndag 1 januari 2012

Makens Bilder på fyrverkeri… och mina på snö ;)

Som jag skrev i det förre inlägget .. så åkte vi ner till älven för att skåda fyrverkeriet.. och vi blev inte besvikna i år heller … vilket skådespel.

Dessa bilder under med fyrverkeriet på ..de bilder har maken tagit.

page

Det var en fröjd att stå och kolla på detta.

page1

Det var tio minuter som vi se se på detta..sen blev det bara rök kvar på himlen.

-----

Nu kommer mina bilder från min promenad idag…Vi vaknade upp till en vit värld..så självklart skull jag ut.. fort som attan för att fota .. för det skulle snart gå över till att bli regn istället.

CIMG7716

Men oj oj .. så jobbigt det var att pulsa igenom snön..

CIMG7721

Men det var så fint ..och så ljust…. det behövde man ..

CIMG7729

Men .. imorgon .. då är allt som vanligt igen .. mörkt och regnigt.. men jag vill ju inte ha 15 minus heller .. så ja .. man får vara nöjd ändå Ler

Hoppas att ni alla har haft en bra nyårs kväll och att det nya året har börjat bra .. Men för folk i Trondheim..i Norge… där har det blivit en katastrof  på det nya året.

Jag hoppas att allt kommer att sluta väl där och att ingen kommer till skada.

16 kommentarer:

  1. Kjempeflotte bilder Mimmi :) Godt nytt år til deg og ha en flott 1. nyttårs dag. Klem.

    SvaraRadera
  2. Med nästan 8 plusgrader lär det dröja lite innan det vita dyker upp ...

    SvaraRadera
  3. underbara bilder både på fyrverkerierna och snön. det är mycket fint med snö men jag föredrar att se den mest på bild;)

    Önskar dig en god fortsättning!
    Kram

    SvaraRadera
  4. så vackert med snön=)
    nää diska är ej skoj;)
    kram!!!fina bilder på raketerna med!

    SvaraRadera
  5. Flotte bilder du legger ut. Herlig med nye fotomuligheter!

    Raset i Trondheim (på Byneset) ser ut til å kun ødelegge jord, - heldigvis. Men, kvikkleire er ikke noe trivelig!
    Ha en fortsatt fin kveld!

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vilka härliga fyrverkeribilder och så otroligt vackert det är med lite snö "fluff"
    God fortsättning
    /Ingemar

    SvaraRadera
  7. otroligt vackert fryverkeri va det och idag har vi haft jätteskoj i snön men den verkar regna bort nu, kramen å svar: Ja bilden tog jag dagen innan nyårsafton nere vid Sundstatjärnet,

    SvaraRadera
  8. Men oj vad mycket snö ni fått ,här är det bara så att vi ser att det är vitt ,härliga fyrverkeribilder ,det är inte lätt att fota dom ,god fortsättning på det nya året ,Nette

    SvaraRadera
  9. Brrrr...vad en massa vitt och kallt...brrr igen...jag stannade inne hela dagen! :) Fyrverkeribilderna var tjusiga, det är aldrig något som blir precis lika.. :)

    SvaraRadera
  10. Här var det också härliga fyrverkeribilder! Både dina och makens!

    Mysigt med lite snöbilder också! Vi hade lite frost på dagen igår och sol, men det ändrades snabbt på eftermiddagen och blev lite konstig dimma. Idag återigen mulet och trist.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  11. Det var ju ganska mycket snö - det är fint när det lägger sej ordentligt på trädens grenar så där. :-) Synd det inte ville vara sol och blå himmel också - men vi kan nog anta att det kommer en eller annan sådan vinterdag också innan det blir vår på riktigt fram i mars/april!

    Ja, det där jordskredet i Norge såg läskigt ut - men det verkade inte vara nån människa som kommit till skada iallafall. Tydligen har det regnat massor där också så här långt i vinter, så skredet var en följd av det... :-/

    SvaraRadera
  12. Hei igjen Mimmi! Vet du hva, at jeg så du skrev om raset i din kommentar hos meg.. jeg ble ganske sjokkert.. tenkte det måtte være Dagmars ødeleggelser du hadde sett derfra.. jeg spurte min samboer, og min mamma, men nei- de visste ikke noe om det. Ingen av oss hadde sett/hørt nyhetene.. så jeg tenkte du kanskje skrev feil, det kunne da ikke være så?? Men senere.. så kom nyhetene på tv'n.. og jammen! Jammen hadde det gått ras! Men tror ikke noen ble rammet/skadet.. Det er skummelt at man ikke vet om det gir seg da.. Huff! Mye kvikkleire i Trøndelag, og akkurat det er skummelt, og særlig etter all denne nedbøren..

    Din make har fått tatt veldig vakre bilder av rakettene! Og du har tatt veldig vakre bilder av snøen! Heldige dere som har snø!! :)) Men her kom snø også, natt til i dag! :)) Men sånn skikkelig våtsnø da..

    Klemmer fra meg! :)

    SvaraRadera
  13. Härliga bilder på både fyrverkerier och ert snölandskap. Det är fint när snön ligger ny, det blir så krispigt vitt. Här snöar det just nu så i morgon lär vi nog vakna till ett riktigt vinterlandskap.
    Ha en fin måndag.

    SvaraRadera
  14. Flotte bilder av fyrverkeri, og stemningsfulle vinterbilder!

    Takk for alle dine hyggelige ord i løpet av året som er gått!

    Ha et fantastisk godt nytt år!

    Klem :)

    SvaraRadera
  15. Fina foton på fyrverkeriet. Vi var också ute på promenad, pulsandes i snön. Idag så verkar det som snön blir kortvarig.

    God fortsättning åå det nya året!

    SvaraRadera
  16. riktigt snygga fyrverkerier. :) Och snön, nja, den är jag fortfarande trött på sedan förra vintern.
    Ha ett skönt nytt år. :)

    SvaraRadera