måndag 18 oktober 2010

Minnet är bra att ha.....om man har

Idag har vi skitväder .. full storm och en så mörk himmel att det inte ens går att fota fåglarna genom fönstret..... så jag började att kolla i en massa mappar där jag hade mina bilder i.
Jag kom till Augusti i år och började titta  .. och sen tittade jag en gång till !!
Har jag tagit dessa bilder!! ja jag till och med frågade maken ;)
En bild på en Älgtjur ...med HORN,,, jag har inget minne av dessa bilder alls...
Vilket är konstigt .. för det var ju det jag var ute efter ... att få en bild på en älgtjur med lite mer än två små pinnar till horn... och så hade jag fått det .... och har INGET MINNE av det....dags att gå till doktorn kanske?
Nu får man se om den finns kvar när vi åker tillbaka dit och kollar en dag...
Men denna bild under här ..DEN kommer jag i alla fall ihåg att jag har tagit :)
Den är inte tagit idag   utan det var en veckas tid sedan .. för idag hade det nog inte gått att få någon spegelbild i vattnet:)
Nu är det bara att sitta och vänta på bättre väder ... som man bruker säga ;)
men jag skall nog försätta att gå igenom fler mappar .. för jag blir nog överraskat fler gångar vill jag tro :)

12 kommentarer:

 1. *FNISS* Hur sjuttan kan du glömma att du fotat en så ståtlig älg ??!!
  Verkligen tjusig höstfoto med speglingarna i vattnet !
  Här väntas det oxå på bättre väder , just nu regnar det :(

  SvaraRadera
 2. Jag igen :)
  En liten fråga bara.
  Hur har du fått in den där lilla toolbaren eller vad man ska kalla den i dina inlägg så man kan dela på FB , blogger , twitter ???

  SvaraRadera
 3. Det var ju ingen dålig krona, den älgtjuren hade! :-)

  Ja, vem har inte (alldeles förmånga) foton liggandes i mappar, mer eller mindre bortglömda... <:-) Men hösten (iallafall när det är dåligt väder) passar ju bra till att gå igenom dem igen - jag har också börjat så smått med det. :-)

  Tycker absolut du ska testa lite med Elements igen! Dock är det ju mer invecklat än bara knapptryckningar, men när man har lärt sej att jobba i olika lager så kan man få till så oändligt mycket mer än i enklare program. Fast jag blandar rätt mycket... Gör vissa saker i ett program och andra i ett annat program - ofta med samma foto! :-D

  SvaraRadera
 4. Det var jammen bra vi kom oss hjem i går da, siden været ble som det ble. Flotte elgbilder og høstfarger ser jeg. En fugl er det også, på tide å mate de leser jeg hos Anki.

  Jeg får bla meg igjennom de andre bildene du har postet siden sist. Det tar vel en halv times tid for det er mange poster ser jeg.

  SvaraRadera
 5. gud vad coolt att se älg, stadstjej som jag är har jag bara sett det några få gånger "live"!

  SvaraRadera
 6. Ja ibland blir man lite förvånad när man tittar i mapparna. Man glömmer ibland, det är mänskligt. Tror inte du behöver nåt läkarbesök. ;)
  Fin bild var det i alla fall på honom och den andra bilden är magisk. Vilka färger och vilken spegling. Fantastiskt fint.
  Ha det gott.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Älgar är inte vad dag man stöter på.. du har uppenbart gjort det.. lyckost där:) Din speglingsbild är bara helt fantastisk underbar:)
  Ska regna här i morgon spås det, så det blir en innedag för mig då.. Skafferirensning blir det, fast det är så jäkla tråkigt:(
  Ha de gott kramiz

  SvaraRadera
 8. Fina bilder som alltid, jag tror att jag har sett den där älgen på någon av dina sidor förut när jag bläddrade igenom dina äldre inlägg. Mycket fint=)Här i Östersund har vi en strålande höstdag med ca +4C, jätte fint med sol. Är ledig idag så idag ska det städas kanske jag hinner med ett par foton också.
  Ha en super dag/ Kramar Monica

  SvaraRadera
 9. Åh, vilken fin höstbild! Det är så vackert när det speglar sig så där i vattnet.
  Älgar var jag och tittade på i somras - men det var i en älgpark här i Skåne! Kanske skulle leta fram någon bild, för jag tog många...(som vanligt) *s*

  SvaraRadera
 10. haha ja ibland glömmer man av va man ahr fotat ;D

  SvaraRadera
 11. Flotte elf bilder! Staselige dyr disse! Nydelig høstbilde!
  Nysgjerrig tittende ned på deg, flott bilde!

  SvaraRadera
 12. Den som leter finner, utrolig hva man har på lager av bilder vet jeg :) Fine bilder av elgen og fuglen, høstbildet var nydelig!

  SvaraRadera