måndag 7 mars 2011

Olika sätt att ta sig fram…

Då var det dags för en ny vecka… och förhoppningsvis .. kan det bli med plusgrader ..hela vecka ..men än är det lång tid kvar ,,innan man har fått plus på båda natten och dagen ,,,'är det i 7 dager man skall ha haft det ..om man kan säga att våren har kommit eller? Vårdagsjämning ?

flyg

Kråkan bryr sig nog inte om sånt ..bara den kan hitta mat så är den glad .. och här finns det nog bra med mat … man skall ju vara miljö vänlig nu och lägga ner mat avfall i papper påser och slänga i en speciell container …och tydligen är det många här  som vill vara miljövänliga .. för den container..den blir ganska snabbt full …men den blir inte lika snabbt tömd ..så .. ja .. mat till kråkor … kajor .. skator m.m  det finns det gott om.

isskidor

Denna skidåkare .satt tillsammans med sin familj och grillade och hade det väldigt mysigt ..sen packade de ihop och skulle åka hem …men… mamma och barn .. gick mot bilen .. och pappan här … han tog på sig sina skidor och åkte åt motsatt håll ???

Efter en timmes tid kom han tillbaka ..så familjen blev nog återförenat igen :)

PS en UPPDATERING om Gråsiskan

tyvärr ..så klarade den sig inte ..vilket var väntat ..den somnade in lugnt och stilla när den satt på pinnen

7 kommentarer:

 1. Då är nog gråsiskan i samma himmel som domherren som min bror tog in...det är ju rätt väntat när de sitter sådär. Man får glädjas åt alla de levande fåglar som finns, även skator! :D

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Tråkigt ang siskan, men ni försökte iallafall att hjälpa den - och den slapp frysa ihjäl eller falla offer för sparvhöken. :-)

  Ja, några plusgrader om nätterna är det ju INTE... Men nu har iallafall termometern fattat att den ska ligga över nollan på dagarna åt minstone! :-D

  SvaraRadera
 3. Så fin kråkan blev på din bild! :)
  Tråkigt med siskan! Men den fick nog en bra sista tid i er varma vård!

  Du har rätt ang. 7 dygn med temp. över O och det har de haft nere i Malmö och Lund nu! Men inte hos oss än, för vi hade -7 när jag gick upp idag!
  Ha en bra dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Kanonfin bild på kråkan!
  Nu återstår se om det hinner bli vår innan vårdagjämningen den 21 mars... Just nu ser det mörkt ut.
  Ha en bra vecka! /SA

  SvaraRadera
 5. PS. Nu syns våra miniatyrbilder i blogglistorna igen, efter att ha varit försvunna ett tag. Men varför inte din Mimmi? Har du gjort någon inställning eller? Kom på att din lilla profilbild inte syns vid blogginlägg heller. Är det något du har valt?
  /Pia

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  Miniatyrbilderna i blogglistorna syns ju bara om man har blogg hos blogger, inga andra.
  Men bilden vid kommentarerna? Jag använder också Firefox, förresten.
  Jag har ju sett din lilla bild i andras kommentarer och har för mig att jag klickat på den någon gång. Kom då till en profilsida, som var annorlunda än den på Blogger. Kan det vara så att du har din profil från någon tidigare blogg kanske?
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Glemte å si på innlegget over her at jeg ser dere har masse av snø!!!! Og hvilket fint isødebilde du har her! Bra mannen tok til fornuft og kom tilbake.. ;)

  Flott bilde av kråka (fuglen)!

  Klem :)

  SvaraRadera