måndag 25 juli 2011

Flygfä……japp

Det blev många bilder på olika fjärilar under några av mina promenader…det är gott om dom just nu.

IMG_3377

Men detta är ju ingen fjäril Ler utan jag trodde det var en knopp som var inne i blomman ..men sen när bilden kom in på datorn ..då såg man ju att så var inte fallet..utan det var en liten spindel.

IMG_3477

Och detta .. ingen fjäril det heller som syns..utan det var en Ormvråk vi fick se en kväll på väg till vårt smultronställe..den var en bit bort ..men man ser att det är en Ormvråk .. hoppas jag Ler

IMG_3686

Först så trodde jag att det var ett litet löv som hang och dinglade ..men när jag såg det på lite närmare håll såg man ju att så var inte fallet här … så man får se sånt man inte visste om när bilder kommer in på datorn Ler

IMG_3776

En liten konstig fjäril ..vet inte vad det är för en ..men mycket hyss hade den för sig i alla fall Ler

IMG_3812

Här har vi en liten tuffing Ler

IMG_3890

Och en liten sorts Guldvinge tror jag detta är ..ojoj så vacker den är.. så där blev det nog minst 250 kort på bara den Ler

Nu skall det kollas efter lite större motiv i kväll Ler

14 kommentarer:

 1. Finfina bilder :) Den vita spindeln ser lite läskig ut...och den sista på guldvingen blev helt suverän! Lycka till ikväll, jag ska nog ut på en tur jag med :)

  SvaraRadera
 2. Mange fine bilder her i dag og det siste synes nok jeg er det absolutt fineste med veldig flott lys og super bakgrunn.

  SvaraRadera
 3. Jag drunknar i sista bilden Mimmi...blopp................................:)

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder som vanligt ,överraskad blev man av den första bilden om du inte berättat att det var en spindel där hade jag inte sett den ,superfin bild ,kram Nette

  SvaraRadera
 5. Blomkrabbspindel heter spindeln! Och andra bilden...ormvråk, jaha..trodde det var en katt först ;) Men de sista, å, så fina, 250 bilder, haha, jag skulle nog ha tagit 10 ;) Ha det gott på storviltsjakten! I morgon åker jag till Göteborg! Få se vad jag hittar att fota där ;)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Somrigt och vackert i bild! Insekter är verkligen läskiga i närbild, men fjärilar är vackra :)
  Ha en fortsatt fin vecka /Bea

  SvaraRadera
 7. jättefina bilder,du 'är verkligen duktig på att fota,ha en goo kväll

  SvaraRadera
 8. Har du sett på maken til en vakker liten verden, den siste sommerfuglen her var et blinkskudd av de sjeldne Mimmi, og fargene i bilde var helt fantastisk.

  Her hos oss går dagene i sakte kino, slow motion :-( Tragiske hendelser ruster landet vårt du sikkert vet. Og blogglysten føles ikke så veldig stor.

  Jeg sitter innimellom forran tastaturet og bare glor tomt på noen bilder som skulle vært redigert, men en føler motløsheten. En får liksom ikke til stort.

  Dager fylt med så mye tragedie, men allikevel sitter jeg her med en varme denne kvelden. Etter alle disse merkeringene.
  Stolt over landet mitt, og stolt over alle de medmennsker som det bor så utrolig mye GODT i :-) Det føles så trygt, det føles så godt, og en kjenner at HÅPET for en bedre fremtid ligger der foraan oss. La oss aldri glemme alt hva vi har følt denne helga!

  Første ferieadg hos meg er over, det har regnet uavbrutt faktisk, men en har jo delvis ikke klart å løsrive seg fra tv sjermen. Håper på noen dager uten regn nå i alle fall, så en får vært litt ut med kamera på tur. Kjenner deg trenger det, finne igjen en indre ro.

  Varm klem til deg vennen, vær raus med din kjærlighet til dem du bryr deg om. En skjønner det er viktig disse dager.

  SvaraRadera
 9. Det siste bildet var bare helt knall. Heldig du er som har så fint vær. Her har ikke vi sett en eneste sommerfugl, hvorfor??? Det regner, regner og regner. Men det er bra at jeg kan kikke inn til deg da!
  Klem fra Hilda

  SvaraRadera
 10. Flotte bilder, spesielt av sommerfuglene!
  Ha en fin tirsdag, Mimmi!

  SvaraRadera
 11. Mycket fina bilder på dessa flygande insekter. Ha en fin dag nu.

  SvaraRadera
 12. "Mindre guldvinge" heter den sista. Den är vacker. De andra vet jag inte. Jag såg en Amiral idag. Tyvärr hann jag inte få någon bra bild på den. Men jag såg en i alla fall. :)

  SvaraRadera
 13. Vissa arter av sniglar (tror inte att alla gör det) parar sig genom att hänga sådär och så slingrar de ihop sig med varandra och delar slem innan de faller till backen. Cool bild!

  SvaraRadera