onsdag 26 oktober 2011

En lugn kväll..

Det har jag och jag går runt som en osalig ande.. vad skall man hitta på…disken är avklarat..kaffe muggen är full…och inte vill man gå ut ..det är en sak som är säkert.. regnet står som spö i backen.. så på ett sätt är det mysigt att få sitta inne i värmen och lyssna på regnet när det slår mot fönstren.

IMG_3091

Här var det inte så lugnt när jag var nere i stan för ett par dagar sedan.. det vill säga .. det blåste inte  och jag ville ju ha lite spegelbilder..men det tyckte inte dessa två Storskrakar … De retades med mig .. så fort jag gick bort från dom och hittade spegelblankt vatten..kom de flygandes…simmandes och förstörde mitt fina spegel blanka vatten.

Efter en timme gav de upp och jag vann Blinkar

IMG_3173

Och då hade det börjat att bli lite lätt skymning.

Vilket var väldigt rogivande och det var så mysigt att bara få gå runt och njuta av den underbara kväll som det blev.

PS Jag hade skrivit fel på Storskrakarna….jag hade skrivit Skäggdopping..vilket förstås var helt fel och Fjällripan var uppmärksam på det och talade om att jag hade skrivit fel Ler

Tusen tack Fjällripan Skrattar

12 kommentarer:

 1. Fint med sånne kvelder. Ser ut til at du har mye finere vær enn de vi har i Oslo, her har det vært grått og vått i 2 dager nå.
  Nydelig lys på det siste bildet - ser nesten varmt og godt ut!

  SvaraRadera
 2. Nydelig speiling av høsttrærne. Ha en flott kveld videre.

  SvaraRadera
 3. Vi har haft så otroligt fina dagar, men imorron ska det bli regn...vill inte! Fin spegelbild och härlig bild på de retfulla fåglarna...men du visst är det väl storskrakar...:)

  SvaraRadera
 4. Ja, vad det reeeeegnar! Tur att jag inte cyklade ut förut då, det får bli en annan dag ;)

  SvaraRadera
 5. Lindas fotos, parabéns.

  Abraços do Brasil

  http://campechefatosefotos.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Grått og grått og regn her også, men jeg er i det minste i mye bedre form så da ser jeg fram til litt god vin og god mat i morgen.

  De forventet nok å få litt mat disse fuglene så de ble nok veldig skuffet til slutt. Det ble ikke vi for det er en veldig fin speiling du fikk tatt til slutt.

  SvaraRadera
 7. Men vad trevligt med fåglar som VILL vara med på bild - det får du inte bli sur på dem för! ;-)

  Ett tag i förmiddags såg det ut som om solen faktiskt skulle ta sej igenom molnen - men tyvärr blev det inte så... Genomgrå dag idag igen, med andra ord. <:-I

  SvaraRadera
 8. Tänkte också som så, att det var väl kul med fåglar som vill vara med, annars är det ju nästan alltid tvärtom! Fina bilder blev det i vilket fall som helst!

  Gråväder veckan lång! *suck*
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Hej Mimmi !

  Usch ja, i tre dagar har det varit rusk-väder.Hoppas Lördagen blir bättre. På Gotland blir det sol, såg jag. Men där bor inte jag.

  Nu ska jag se Skavlan
  Kram Mi

  SvaraRadera
 10. Stilig bildeserie!
  Bra vær her for tiden. Kun litt nedbør i kveld...

  SvaraRadera
 11. så skrakarna retades med dig. :) Men du fick ju bra foton på dom i alla fall. :)

  SvaraRadera