lördag 1 oktober 2011

Ett inlägg om Award…

Jag fick en Award  och självklart blir man glad och smickrat när man får en sån.

blog_award

MEN…. Det är lite förpliktelser man skall göra när man får en sån…Man skall göra olika saker och sen skicka den till flera andra ..som i sin tur skall göra samma sak…..Missförstå mig inte nu  Monika .. jag blir glad och smickrad när man får en och jag blev glad över att jag blev utvald.

Men till slut ..när den har gått runt .. så blir det lite problem att skicka den vidare.. och jag tycker att alla som håller på att blogga .. är värde en Award…till slut kommer den till alla förstås ..men det känns lite som en sorts tvång när man får en ..då man måste göra vissa saker och ..som sagt .. sen skicka till nästa som får göra samma sak.

Jag blev glad ..men jag kommer inte att skicka den till någon annan .. då alla är värde en sån.. alla lägger ner tid och ork och jobb på sin bloggLer

Hoppas nu att ingen blir sur för att jag gör så här.

ha en fin lördag nu Ler

Här har vi inte fått det fina väder som var utlovat .. utan det är dimma och rått.  men vi har haft några underbara dagar .. så jag klagar inte Ler

9 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med deg. Synd at været her også err enig med deg. Grått og litt kjedelig, men fikk tatt noen få bilder av noen småfugler i dag.

  SvaraRadera
 2. God aften Frue :-)

  Det bare må vel sies at jeg er litt enig med deg ang disse utmerkelsene jeg også. Trivleig å få, men det blir litt `feil`på en måte å gi videre, en er så redd for å glemme noen, og hver en eneste blogg har jo noe helt unikt ved seg som en liker.

  Her er bare rolig hjemmehelg, avslapping og ut på tur, akkurat slik en helg skal være. God mat på kvelden og Anna Anka i `Skal vi danse`i TV ruta, he he

  Nydelig vær har vi også, oppimot 20 grader og hærlig varmt. Ikke til å tro, men det gjelder!!! å nyte hvert eneste minutt, for snart kommer vel både kulde og vinter. For min del kunne det vært slik til langt ut i desember faktisk, bare jeg hadde fått hvit snø til jul.

  Du tar de mest fantastiske dyrebilder, og den lille lekne reven var jo så utrolig søt da. Flott at du kommer så nært. Har aldri opplevd det jeg faktisk. Uansett jeg koser meg stort på tur ja!!

  Varm klem herfra til deg en lørdag kveld.

  SvaraRadera
 3. här har det som vanligt varit lördagsol ,jobbat lite i trädgården ,trevlig fortsättning på kvällen,Nette

  SvaraRadera
 4. Jag tycker likadant, det är lite som kedjebrev, man känner sig förpliktigad att skicka vidare. Diverse listor är lite kuligare, dels för att man får reda på saker om personen bakom bloggen. Så tack för att jag inte fick nån award ;)

  SvaraRadera
 5. Så klart er det flott å få en Award, at noen synes om bloggen, gratulerer! :)
  Men jeg som deg syntes det ble slitsomt, da jeg måtte gjøre mange oppgaver, og jeg hadde bilder på vent til å blogges.. og det vanskeligste av alt var det å skulle velge ut noen fremfor andre.. det er ikke min stil egentlig.. Jeg synes den beste awarden en kan få er en kommentar.. og så tar det slik TID.. og tiden går så alt for fort fra før.. Noen av oppgavene kan være artige, andre mer bare slik "noe en må gjøre"..
  Derfor besluttet jeg etter en tid med awarder, at min blogg skulle bli awardfri. Og det angrer jeg ikke på. Så bruker jeg heller tiden til å gi kommentarer..

  Men så klart, det er fint å bli satt pris på ved en Award. I begynnelsen syntes jeg det var morsomt.. Men det ble etterhvert så vanskelig å velge nye som skulle få den av meg igjen..

  Klem til deg! :)

  SvaraRadera
 6. Godagens Mimmi!

  Idag har dimman legat kvar här hela dagen, och nu är det väl så pass sent på eftermiddagen att solen nog inte förmår bränna igenom den även om den gör aldrig så tappra försök. <:-) Men igår var det som sommar på eftermiddagen! Dottern spelade fotbollsmatch och vi stackare i publiken som satt på en bänk i solskenet i närmre två timmar höll ju på att smälta bort! ;-) Och tjejerna ute på plan, de var minst sagt varma de också! Tyvärr orkade de bara med oavgjort i hettan... <:-)

  SvaraRadera
 7. Roligt att du fick en award. Instämmer helt med dig angående utmärkelser.

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Med tanke på utmärkelser håller jag med!
  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 9. Skjønner hva du mener, Mimmi og jeg er enig. Bloggen min skal være reklame og award-fri!

  Ønsker deg en flott ukestart!

  SvaraRadera