måndag 10 oktober 2011

Och så blev det en promenad…idag igen..

Under eftermiddagen blev det sol  och då kan man ju inte sitta inne och uggla  och speciellt inte när man har en liten kamera som man vill testa  och testa  och testa..och .. ja …testa..

CIMG0486

Jag hittade min lilla vita blomma .. som var på nästan samma ställe som före året.. så den blev det första  testet på promenaden..

Sen tittade jag uppåt och såg en så fin blå himmel.

CIMG0511

Jag tyckte om den vy .. kanske för att jag inte var däruppe ..utan i tryggt förvar nere på marken  : )

och hösten är ju överallt i hela Sverige nu .. jag på vissa ställen har det till och med kommit snö .. men tack och lov .. det har vi inte fått här ..än..

CIMG0508

Utan vi har fortfarande gräsmattan helt fri från någon snö .. det är bara löv som ligger där  och jag hoppas att det dröjer ett bra tag än innan vi får snö.

Lite dagg droppar hittade jag också .. ner på knä och så var det bara att försöka att få en bild.

CIMG0488

Ibland är jag väldig nöjd med kameran  men ibland blir jag lite besviken . tills jag åter igen kommar på att det är ju en liten fick kamera jag har och ingen stor system kamera  . och då .. då är jag mer än nöjd med kameran ; )

CIMG0515

Till slut  en närbild till på en väldig liten blomma som var bland en massa mossa. När det är molnigt eller skugga ute .. blir närbilderna gärna lite gryniga .. men är det sol  då blir de kanon bra ..men ..men .. när jag tänker efter .. så är det ju precis samma sak med min system kamera förstås : )

Så med facit i hand .. är jag mycket nöjd med den lilla Casio, och med tanke på priset .. så kan man absolut inte klaga.

9 kommentarer:

 1. Samma här! Nån hög iso kan man inte ha på, men att ha den som en fickkamera är kanon! Och nu MÅSTE vi ses nån dag och ha en fotoutmaning ;) Kram!!

  SvaraRadera
 2. Det bilde med blå himmel og orange vegger og trappen synes jeg ble veldig bra med kontrastene på fargene og spinel trappen.

  SvaraRadera
 3. Veldig fine øyeblikk fra turen din! Er jo fint da, at det ennå blomstrer litt ute i skogen.

  SvaraRadera
 4. Och så behändigt att bara sticka ner i fickan. Här har du en som känner sig sugen på en dylik. Du väntar väl inte på snö redan?Ha de gott. Kram. Anita

  SvaraRadera
 5. A foto das gotas está excelente. Adoro

  SvaraRadera
 6. nästan vinter idag bara +1grad å vitt av frost.burrr
  kram ah en bra tisdag

  SvaraRadera
 7. Här har det precis börjat regna så just nu är jag iallafall inte det minsta sugen på att gå ut och fota nåt. :-I Däremot blir jag bara mer och mer sugen på att åka till nån butik där man kan få titta och klämma lite på kompaktkameror!! 8-)

  SvaraRadera
 8. Härligt med lite blommor fortfarande i naturen! Jag tycker dina bilder blev jättebra! Gillar dropparna och den sista gula blomman extra mycket!

  Varierat väder här idag, först ösregn och nu sol!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Fina bilder med en liten kamera. Även mindre kameror blir ju bättre o bättre tycker jag. Än ingen vinter i sikte.

  SvaraRadera