torsdag 13 oktober 2011

NF Winged

Idag har NF sitt Winged tema.. och då jag har fågelbilder skulle det ju passa bra in … tror jag : )

För några dagar sedan åkte vi till vårt smultron ställe för att kolla efter rovfåglar.. vi fick se några..på långt håll…men.. just i början av vägen in till vårt ställe .. tvärnitade maken och halv skrek… vad är det som sitter där uppe?

IMG_1811

Han såg rätt ..det var en rovfågel .. en Ormvråk..den satt där länge.. så vi fick bra chansar att få bild på den… till slut tröttande den på oss och flög i väg.

Men .. ja .. det vet väl alla nu förstås .. så har vi ju fåglar hemma också : )

IMG_2051

En Svarthätta som så gärna vilja gå fram till vattenskålen…den sura minen den har ..beror på att vi står i vägen för honom ; )

Och idag var vi iväg för att jaga nötskrikan..men den ville ABSOLUT inte vara med på bild… men jag såg en annan fågel ..som satt helt stilla…den rörde sig inte ur fläcken.. så då åkte kameran upp.

IMG_2312

Ja ja .. jag vet ..men då jag aldrig har fått fotat en Uggla förut .. fick jag ta till godo med denna Blinkar

Ikväll har jag varit ute och testat den lilla fick kameran på kvälls bilder…det gick faktiskt ganska hyfsat..Bilder på det kommar upp …..men inte idag/kväll.

Ha en fin kväll Ler

Fler bidrag till detta tema hittar ni hos

NF Winged f post 500d__1694

9 kommentarer:

 1. fina bilder gillade den sista allra bäst ;) kul att få fota en rovfågel står på min önskelista också och absolut ugglan med :) //Linda

  SvaraRadera
 2. Vilken bild på ormvråken. Sitter där så fint och bara väntar på er. Svarthättan har jag inte sett här i närheten.Ha de gott. Kram. Anita

  SvaraRadera
 3. Vad kul med ormvråken! Svarthätta, heter den verkligen så? Det ser ut som om den har hjälm på sig! *s* Nästan en likadan uggla bor i min trädgård också! Fina bilder i vanlig ordning!
  Ha det bra!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. jag har också mött en ormvråk som bar sig åt så där. Men jag har inte lagt ut den än. Den lilla svarthättan ser fin ut. Jag har bara sett honor i år, med brun hätta.

  SvaraRadera
 5. Hej! Här har det varit - 2 grader kallt i natt och frost. Men nu på morgonen skiner solen från en klarblå himmel. Ha en fin helg !

  SvaraRadera
 6. Härliga fågelbilder! Spännande med ormvråken - så bra att den ville sitta stilla också så du hann fota...

  SvaraRadera
 7. så vacker ormvråk=)
  ha en fin helg!!

  SvaraRadera
 8. ja han väckte mig men gick å la sig själv..=)dom är roliga katterna.kram!!

  SvaraRadera
 9. Spennende fugler du møter på din vei, - jeg blir misunnelig...

  SvaraRadera