fredag 14 oktober 2011

Trötter….

Ja det är man nu ..men det är med ett gott samvete man nu skall gå och lägga sig.Som jag skrev tidigare .. så hade vi ju underbart väder idag ..så jag var nere på stan och vandrade runt med mina kameror.

Men ..jag gjorde precis samma sak ikväll Ler

IMG_2589

Så frisk luft har man i alla fall fått idag. Men jag visste att det gällde att passa på om man ville ha spegelbilder ,för idag var det vindstilla ..men i morgon .. skall det blåsa ganska mycket igen.

Svaret på det tidigare inlägget är .Det är den lilla kameran som har tagit bild nr 1 och systemen bild nr 2 Blinkarav de motiv som är lika

Godnatt Ler

10 kommentarer:

 1. Nu läste jag detta inlägg först, så jag hann inte gissa ;) Men det blev ju bra bilder med båda kamerorna! Och nattbilden blev också bra...jag har också testat :)

  SvaraRadera
 2. Kjempemorsomt å se fra byen du bor :-) og flott det er der både på dagen og om kvelden, en stemning har du fått til Mimmi :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken fin nattbild! Glitter och blänk i det stilla vattnet.
  Ha en fin helg!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kvällsbild! Stan är vacker på natten också.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Ha-Ha!

  Tänk att jag ALLTID har fel när jag ska försöka avgöra vilken kamera som har tagit vad - eller vilken bild som är Jpeg alternativt RAW, osv. <:-)

  Nåja! Man får väl se det som ett gott betyg till Casion!! :-D

  Igår testade jag lite med inställningen "barn och djur" (lämpligt till rörliga motiv, du vet) på den nya kompakten när jag gatufotade i Älmhult. Men det blev ganska brusiga bilder fast att det var mitt på dagen i bra ljus. Har faktiskt inte kollat om jag kan göra egna helt manuella inställningar på den - men hittills är det ju helt klart den där miniatyreffekten som har varit allra roligast att leka med. :-)

  SvaraRadera
 6. Hei Mimmi! Lekkert bilde, og takk for din vurdering av mine bilder:) Veldig kjekt å vite hvordan de synes på forskjellige skjermer, og tydeligvis er de nok blitt en del lysere. (ettersom mange mener akkurat det) Men hva som egentlig er riktig, må da gudene vite. Lurer på om min muligens ble litt mørk..

  Begynner å bli veeeeldig mange blogger å følge med på, og rekker ikke å kommentere like ofte på alle lenger, men jeg er stadig innom og følger med deg uansett :))

  Klemmer :))

  SvaraRadera
 7. hoppas du fick sova gott inatt=)

  SvaraRadera
 8. snyggt kvällsfoto. Hoppas du sov gott. :)

  SvaraRadera
 9. Her var kveldsbildet ja, så fint! :) Jeg var også ute og gikk tur i går kveld, alene, i stubbende mørke.. :))

  Klem! :)

  SvaraRadera