fredag 9 december 2011

Omväxlande …….

Det är det rätta ordet för min väder prognos..Först ut med STOR varning om snökaos..4 minus….

CIMG7289

Allt var lugnt.. flera små städer hade stor beredskap och tagit in många resurser så de skulle kunde hålla vägarna körbara.

Och så kom då snön

CIMG7384

MEN…det låg på nollan…visst blåste det kraftigt..ibland…

Sen …blev det plus grader..4-5 plus och allt gick över till regn.

CIMG7402

Så idag .. har vi denna utsikt…regn..molnigt.. ja allt var precis som vanligt… och nu har även blåsten avtagit lite..tack för det Ler

Nu kommer det fler varningar..får se hur mycket som kommer att stämma in på det .

11 kommentarer:

 1. Ja, vilken tur att det blev bara regn, för uuu, va snö det skulle vara om allt regn var snö. Att cykla idag gick jättebra iklädd keps! Inte blåste det så mycket heller, det värsta kom nog i går natt och då sov jag ;)

  SvaraRadera
 2. Det där är typiskt...så fort det börjar snöa så blir det plusgrader...fyfyfy! Läste hos AnnaKK att du använder ngt annat program när du gör dina inlägg...måste kolla upp det...Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 3. Man kan aldrig "lita på" prognosmakarna. De "lovar" ju en sak och levererar en annan ;-)

  SvaraRadera
 4. Nei.. når det likevel skal regne, så er det greit at det lar være å snø, synes jeg.. Men!! det er jo greit at det snør imellom med tanke på at man får noen snøbilder! :)) Men siden.... nope!

  Håper uansett du får en koselig helg, med eller uten bilder..

  Klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 5. Här har det blåst o snöat idag ,utan el här hemma mot kvällen men inte på jobbet ,som tur var kom den tillbaka när jag kom hem.,trevlig helg ,Nette

  SvaraRadera
 6. här har det inte heller varit något oväder. blåst lite och regnat tidsvis. tack så jätte mycket för tipset. nu är det ner laddat så ska prova det sen :)

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Det kommmer nok snø snart sjø, og da blir det vel alt for mye. Slik er det hvert år hos oss i allefall. Nydelig hovedbilde!!!
  Ha en trivelig helg til deg.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Här råder mindre snökaos på vägar och snön yr kring knutarna och därtill el-avbrott flera gånger och får ty oss till tända ljus ;)
  Tänk, hur sårbart allt ändå är, att inte ens få bryggt en varm kaffe utan el!!
  Hoppas på humanare väder i morgon!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 9. Fin bildeserie, - det skifter raskt hos dere!
  Her ligger snøen! Det har den gjort noen dager nå! Ha en fortsatt fin kveld!

  SvaraRadera
 10. Och inte hjälper det väl att skicka räkningarna på all denna kostsamma snöjour till ingen nytta direkt till SMHI - för de existerar väl med hjälp av våra skattepengar de också!? >:-I

  Här har de faktiskt lyckats pricka in en någorlunda rätt prognos för idag; lite snö... Men jag hoppas att det inte behagar komma mycket mer av den varan än vad de har sagt att det ska göra!? Kanske bäst att vara lite beredd på det iallafall... Hm!? Var är snöskyffeln nånstans tro???

  SvaraRadera