söndag 26 december 2010

En dag närmare våren :)...Positivt tänkande

Det gäller att FÖRSÖKA att vara positiv ..men det är inte lätt när det är 20 grader kallt ute ... det är det inte idag ..men det har varit det och det skall bli det igen... och har man en make som går runt och klagar på vädret   ja då blir det ju ännu svårare att hålla sig positiv :)

Men dessa Gråsiskor...tror jag det är .. de verkar vara väldiga positiva   när jag tog denna bild var det 20 minus  men det var full fart på dom ... kan ju vara för att de var tvungen till det förstås ;)
Kråkan försöker också vara positiv ..den sätter sig på en plats där det är mjukt och ... kallt...
Det är bara snön som inte behöver tvinga sig att vara positiv .. för den är ju bara glad över  att det är kallt så den får vara kvar  riktig riktig länge .. vilket jag inte vill..
Och nej .. det är inte månen utan det var solen som då gick bakom en massa moln... och då blev det väldigt kallt  med en gång  så då vända jag hemåt   väldigt fort...dessa bilder är INTE tagna idag  utan det var den 23 jag var ute på promenaden.
Sparvhöken kom idag också  men vad jag fick se  så blev den utan mat här igen .. så nu har den gått på 3 nitlotter här  så nu byter den nog snart revir.....om den inte har fått utan att jag har sett det förstås ..

18 kommentarer:

 1. Ja, nästa som säger att: "det är så fint med snö för dä blir så ljuuuust" tror jag att jag stryper ;) Jag försöker för det mesta tänka att allt kunde varit värre, men nu känns det som en evighetsvinter... :) Men snart är det nyår och då går det framåt mot våren!

  SvaraRadera
 2. Kunne godt ha tenkt meg å ha vært i varmere strøk store deler av vinteren, men sånn er det ikke desverre...så da blir det positiv tenkning, og hver dag som går, er en dag nærmere vår.
  Meldes mildvær hos oss mot nyttårshelga og snø.
  Fortsatt fin kveld til deg Mimmi:)Klem.

  SvaraRadera
 3. Men... Mimmi, jag är avis på ljuset i dina bilder!! Jag vill ha flera ljusa timmar nu! Trött på grå-dagar...nej, det var positivt tänkande förstås, de kommer så småningom ;)
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 4. Å Mimmi, i dag så jeg litt vår på ditt første bilde her, ser du lyset?? og kjenner du følelsen av at den er på vei...

  Anneklem

  SvaraRadera
 5. Halloj igen!
  Finfina bilder du fick den där svinkalla dagen!
  Har du försökt att gå närmare och fota enskilda snöflingor? De låg ju så fint där på din gren...

  SvaraRadera
 6. wow, det nederste bildet var nyydelig!:)

  SvaraRadera
 7. Gråsiskorna leker ju i kvisten så man tror det är vårkänslor :)
  Jag vill inte heller ha kallt och alla denna snö.
  I morgon bär det av till Budapest :)
  Gott Nytt År!
  kram

  SvaraRadera
 8. här har det mest varit mulet idag. Och någon konstig snö. Fjäderlätt men samtidigr kram.

  Trodde först det var någon annan fågel än kråka. Den såg ju riktigt söt ut här. :)

  SvaraRadera
 9. söta fåglar=)hoppas din vecka startat bra kram

  SvaraRadera
 10. Jag tänker inte erkänna att det bästa laget vann igår ;-)

  SvaraRadera
 11. Joda, dagene blir lengre- og det er en deilig tanke! Godt lys/farger over bildene dine!
  Liker månebilde ditt!

  SvaraRadera
 12. Vi såg sparvhöken igår hos min mamma o pappa ,den brukar dyka upp här hos oss med jämna mellan rum,kram Nette

  SvaraRadera
 13. Tänk att en kråka kan bli så fin på bild.Men det beror ju absolut på fotografen. Solbilden blev ju toppen. Det gick bra hos optikern men nu måste jag bestämma bågar och det är inte det lättaste.Man skall ju trivas med dem några år framåt.Men det blir nog åt metall. Det skall ju passa en vithårig gammal dam.Ha en bra fortsättning på det gamla året. Kramar. Anita

  SvaraRadera
 14. Fina färgrika bilder med fin känsla. Ha en fin kväll nu !

  SvaraRadera
 15. mmm å du visst va det vackert idag då solen kikade fram å snart märker vi av att vi är på rätt sida av året med längre dagar å ljusare igen underbart,otroligt fina bilder.

  SvaraRadera
 16. gud vilken fin bild den nedersta var! jag försöker också tänka positivt! om det immar på glasögonen när man kommer in, då är det positivt och varmare ;D

  SvaraRadera
 17. som jag har sagt hela vintern; hellre att det är snö ute som lyser upp och kallt (så att snön ligger kvar) än att de blir några plusgrader, slaskigt o mörkt ute igen

  SvaraRadera
 18. Ja vi går mot lysere tider. Flott bilde av månen med fine farger.

  SvaraRadera