torsdag 23 december 2010

Julklappsinpackning

Det var en historia för sig…. allt var klart .. det var bara att packa in julklapparna som vi hade köpt till barnbarnen..inga problem.

Första paketet kom fram .. det skulle vara batterier till det .. inga problem  vi hade ju köpt det och maken hade lagt dom på ett ställe där han visste han skulle komma ihåg  att han hade lagt dom där.

MEN

Det gjorde han inte!!!!

Vi sprang runt i hela lägenheten och letade och letade……och letade ..

Jag satte mig ner till slut och mumlade lite vresigt för mig själv … ord som inte kan skrivas här kom ur min mun.

MEN han hittade dom ..till slut och julfriden blev återställt igen

DSC04489

TILLS

Det var en julklapp kvar … som JAG hade köpt senare än de andra .. och JAG hade ju lagt den på ett ställe som jag skulle komma ihåg.

Jaha ..behöver jag berätta mer ?.. självklart kom jag inte ihåg vart jag hade lagt den  jag var så säker på att jag hade lagt den ihop med de andra julklappar  .. så vi vände upp och ner i hela klädkammaren …. “ 2 GÅNGAR, men hittade den inte.

Jag gav upp och gick tillbaka till köket igen och styrkte mig med en kopp kaffe….. Sen ville jag kolla i ett skap i köket … och ja … Där låg den   ..helt öppet…

så mitt minne .. det var inte det bästa det heller Blinkar

8 kommentarer:

 1. Ja, minnet är kort men bra, heter det ;-) Känner faktiskt igen det där..."Jag lägger det häääär, så vet jag var det är" INTE! Hahahaha...

  SvaraRadera
 2. Ha-Ha!

  Ja, julen ska då sannerligen vara en pärs på precis ALLA sätt och vis!! :-D Tur att allting löste sej efter hand iallafall. :-)

  Jag fick precis tag i dottern på mobilen, och tack och lov var hon framkommen till Växjö. Hörde för en stund sen på radion att tågen stod helt stilla mellan Malmö och Hässleholm, och även om hon inte skulle åka just där så brukar stopp där även påverka på hennes sträcka. Men som sagt så var hon framme, och hemresan blir ett senare bekymmer. En sak i taget!!! :-)

  Nu börjar det bli dags här att leta efter skinkan. Jag vet att jag ska ha den nånstans i kylskåpet - men på vilken hylla!? ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej jag önskar er en God jul
  Kram Gun-britt

  SvaraRadera
 4. Hahaha...tycker jag känner igen det där med att lägga saker och ting på ett säkert ställe så man kommer ihåg det! Vet inte hur många ggr jag gjort så...och vad arg man blir när man sen inte kommer ihåg och sen ska leta efter det "förlorade"...och man bara inte fattar vad man lagt det man letar efter! :-)

  God Jul och Gott Nytt År!

  Steffe

  SvaraRadera
 5. minnet är bra men kort;)

  SvaraRadera
 6. hihi. Blir lätt så i juletider ;) *massa kramar*

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att allt kom till rätta :)
  Så då hoppas jag att du får en riktigt God Jul!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Ja du, det är inte lätt att komma ihåg var man lägger allt nuförtiden. Det är så mycket att komma ihåg. :)
  Tur att allt löste sig.
  Önskar dig och de dina en riktigt lugn och fin jul.

  SvaraRadera