torsdag 16 december 2010

Full fart framåt..

Ja det kan man önska man kunde göra med årstiden.....ibland.
för tänk om man kunde gå
Från sånt väder till 
Till detta :) Ja till och med denna Trollslända ser väldigt nöjd ut .
Och jag kan ju tala om att det gjorde jag också denna underbara soliga varme dag.
Ja alla ser ju väldigt nöjde ut när jag tittar lite närmare på dom :) och dessa bilder på trollsländor gör sig nog bra om man tittar på dom i större storlek :)
MEN
Frågan är om denna bild gör det ..så man skall kanske inte klicka på denna bild för att se den i större storlek förstås :)
Men även här var det glädje som rådde... att få vara ute i det fria och få lite sol och värme ..tyckte de tydligen  också var väldigt gott ..lite för mycket kanske ;)

17 kommentarer:

 1. Tokiga härliga dej..nä sista bilden e nog inte så barnvänlig..fnissfniss..för det blir ju barn av sånt här..ha det..Maria

  SvaraRadera
 2. De var en söt liten historia :) ..och fina närbilder !

  SvaraRadera
 3. Ja tänk om man kunde - sätta full fräs framåt - i tiden! *fniss*
  Otroligt fina trollsländor! :)
  Sista bilden var ju - naturlig! Så är det ju! *s*
  Ha en skön kväll!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Ha ha ja dina bilder här blir man glad av :) Ja jag skulle gärna vilja promenera mig till våren med en gång. Fy så tunga dagar det är ibland.
  Idag var en slappedag :)

  SvaraRadera
 5. Bilde nr 2 var helt fantastisk! Er det en øyenstikker? Jeg har prøvd flere ganger å få bilde av en, men de er alt for raske for meg!

  SvaraRadera
 6. En bra samling som får mig att le.

  SvaraRadera
 7. Haha, nå fikk du meg til å le!! Men stakkars, den ene oksen er ganske skitten på baken sin og trenger nok en del LUFT ja! Tenk så glade de blir hver vår når de kommer ut, oksene også (ok ikke bare kyrne)! :)

  Et utrolig vakkert macrobilde de har under her!!

  Flotte stemningsbilder, og det så jammen ut som kråka filosoferte, lenger ned her.. ;) Det har snødd her i dag også..

  Jeg har gjot en liten, men viktig, rettelse i mitt innlegg av i dag.. Om lyslykten. Det skal has i litt sukker, skru på lokket og RISTES, slik at sukkeret fester seg i eggehviten. Faktisk liker jeg den lykta best av samtlige lykter jeg har kjøpt, et veldig flott lys av den.

  Ha en god førjulstid og advent!

  Klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 8. mmm vilka ljuvliga sommarbilder du visar,härligt,men jag gillade inte vädret idag regn å slask å lite snö däremellan,nä det kan få fortsätta vara kallt å snö iallafall på jullovet,
  kram

  SvaraRadera
 9. Ja, på den sista bilden så är det nån slags kontrollant med som ser så det går rätt till, tror jag! :D Och på tisdag vänder det och vi går mot ljusare tider!!

  SvaraRadera
 10. glada sländor=)
  nu är d mycket snö pulsat hem hih.ha en fin kväll

  SvaraRadera
 11. Flott bildeserie dette, virkelig herlig!
  Ha en fin vinterkveld. I dag er det -7 her!

  SvaraRadera
 12. jag gillade skylten, men sedan fick jag se trollsländorna. Vilka toppenbilder. :) Tror inte jag har något så bra.

  SvaraRadera
 13. Aldrig har väl vare sej en trollslända eller tjur varit vackrare än på dessa foton!? :-D Jag önskar också att det gick att vrida fram årstiderna några månader... Tycker absolut att vi har fått vad vinter vi ska ha - det RÄCKER NU!!! :-I Men det tycker tydligen inte vädergudarna... Suck! <:-)

  Det var inga större besvär ute på vägarna här i förmiddags, men jag är glad att jag inte skulle ut och köra nu ikväll. Längre söder ut har det varit ännu värre...

  Natti!! :-)

  SvaraRadera
 14. Har du sett på makeløse macrobilder da jente!! :-0 helt himelfallen jeg gitt, og saken er jo faktisk at en ser dem bedre gjennom kameraøyet enn med det `blåtte`... fytti søren så dyktig du er Mimmi :-)

  SvaraRadera
 15. Härliga foton, igen! (Hoppas min kommentar kommer in här nudå). Tack för besöket! Svarade på Din kommentar på min blogg ("Dagens Lucka - 15 Dec").

  Keep up the good work!
  // Maya

  SvaraRadera
 16. riktigt snygga bilder på trollsländorna :)


  SVAR: hostan e nästintill borta nu då jag har "knarkat" hostmedicin hela veckan :) bara tröttheten som ska bort så e jag frisk sen ;)

  SvaraRadera