tisdag 8 mars 2011

Lite vårkänslor ..blev det i alla fall ..

Sol … plus 5….men blåsigt ..lite vår..

Men det var inte vinden var inte nordlig .. så det gick ganska bra att vara ute  även om det blåste kraftigt..och idag försvann det nog minst 20 cm med snö och till och med några bänkar blev snöfria.

IMG_3598

Men de blev fort upptaget av något annat Ler Det var ett tag sedan man kunde sitta så där ..ja .. nu menar jag förstås inte att sitta i knäet som hunden gör här ..men nog ser de ut att ha det väldigt mysigt …Han som ägar hunden berättade att den också ligger i sängen .. så han får inte mycket plats själv att ligga på ..men det gör inget sa han Ler

IMG_3611

Här fick jag hålla fast i grenen när jag skulle fota ,, för det blåste så in i norden att den for åt alla håll Ler

IMG_3612

Här försöker det lilla snö..hm….vad den nu heter .. att komma bort från solen .. denna snö som vi har haft här i år .. vill inte lämna oss frivilligt.. utan vill på alla möjliga sätt försöka hålla sig kvar …men nu får den nog snart ge upp …. hoppas jag.

15 kommentarer:

  1. Här blåser det nu så in i norden,svårt att hitta vägen på vägen hem,så där brukar Selma sitta också,men hon är ju lite mindre,hon får inte sova i sängen .Är det faktiskt den sista snön?Bra bilder,kramis Nette

    SvaraRadera
  2. Morsomt, Mimmi!
    Vi har mildvær uten nedbør men med mye vind!
    Det smelter!
    Ha en flott 8.marskveld!

    SvaraRadera
  3. ja d va fint idag synd d ska blåsa ,söt vovve han har i knät=)

    SvaraRadera
  4. Översta bilden, supercool. Härligt fångat ögonblick.

    Mmm jag blev glad av dotterns ord.

    Kram på dej Mimmi
    // Lissen

    SvaraRadera
  5. Heisann Mimmi,
    alt vel her:) Så herlig å se litt vårlige bilder, og for en "bamse" av en hund.
    Her blåser det i kveld og det meldes snø og noen plussgrader. Merkelig vær, i dag var det 10 plussgrader,og man får lysst til å ta frem hagemøbler og annet, men værmeldingen sier noe annet. Får vel ta det været vi får.
    Ei god uke ønskes deg fra meg.
    Klemmer fra Berit:)

    SvaraRadera
  6. Det måste väl vara skönt att så mycket snö försvunnit nu! :)
    Här har det inte blåst och solen har lyst även idag.

    Första bilden *s* såg lite tungt ut, tyckte jag! Hmm, han har inte sett tanterna i "Rent hus" då när de visade hur det såg ut i någons säng, en som också delade den med en stooor hund *svälj*. (Svalde kräkreflexen där!)

    Välkommen till min blogg, Mimmi! :) Första gången jag sett din bild där! :) Då har vi löst det! Fast å andra sidan syns inte din bild i inlägget i blogglistan idag och det gjorde den förra gången du lagt ut! Märkligt!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  7. ser ut som du var ute en stund i alla fall. :) Visst är det skönt när solen värmer lite. :)

    SvaraRadera
  8. Vi har ingen snö alls här nu.. så himla skönt.
    Idag tog jag en ensampromenad i fina vädret .. letade Vårtecken. Några få Vintergäck och snödroppar lyste i Vårsolen, ingen blåst idag, men det har varit riktigt bistert förra veckan här... första Vårdagen kanske, men i morgon ska det bli sämre igen.. vi får tampas med vädergudarna och se vad det bli av det däe vädret Mimmi.. En stilla tanke .. tänk att sitta ute och dricka sitt kaffe i Vårsolen, dä du:)

    Gillar verkligen din första bild .. så avslappnat i solen de där två:)
    Kram på dig o ha det fint.

    SvaraRadera
  9. Härliga vårbilder. Precis det som vi behöver just nu!

    SvaraRadera
  10. Enig med de andre. Flotte vårbilder. Sola er der!

    SvaraRadera
  11. Det første bilde her var et aldeles praktfullt fotografisk bilde!!!! Det er helt KNALL!! Så fint med de to som sitter der, termokoppen ved siden av, de herlige reklamene bak..!! =)

    Og bilde nr 2, helt knall nydelig det også! :)

    Bilde 3.. jeg trodde jeg så en marihøne i snøen, men.... det er nok bare du som har lekt deg med bildet igjen, hihi.. ;D

    Klem fra meg! :)

    SvaraRadera
  12. För många herrans år sen delade jag säng med både gubbe, hund och katt - men nu mera får det räcka med gubbe. :-) Och hunden vi har idag är inte knähundstypen, även om han är i lagom storlek för att vara det - själv tror han att han är lika stor och tuff som en rottweiler, och uppför sej ofta som en sån också. (Om man nu är fördomsfull och anser att rottisar är skarpa och kanske rent av lite väl dådkraftiga... Hm!)

    Här såg vädret till att snön också minskade en del igår, men tyvärr verkar det finnas risk för att det kommer ny idag. :-I Hoppas dock att SMHI har spått fel om den saken!

    Ha en fin dag! :-)

    SvaraRadera
  13. Hejsan Mimmi !
    Igår blev det noll med bloggeriet.Så idag har jag inga följebloggar.180 stycken plötsligt borta, som snön följer med den,tyckte i min fantasi den lilla snöfläcker ser ut som en liten isbjörn, kul med de vilda djuren från annan världsdel.Du är påhittig Du.
    Ha en fin dag. Kram Mi

    SvaraRadera
  14. Hej Mimmi !
    Så skönt att solen tar på snön uppe hos er !
    Vilken mysig bild på killen och vovven !
    Kjelle Bus tar rätt mycket plats i sängen han med eftersom han envisas med att ligga på tvären :)
    Hoppas det lilla snöspöket hann undan solen ;-)
    Trevlig onsdag !

    SvaraRadera
  15. Hej hopp i galopp..har vi tur så går det snabbt nu..bort med all snö och is..härlig kille du fotat med lika härlig hund..ha det..Maria

    SvaraRadera