lördag 29 maj 2010

Regn och åska

Idag skulle vi på en liten marknad .... de hade ju lovat fint väder så vi bestämde igår att vi skulle åka dit.
Det borde ha varit en varning för oss när vi fick parkerar bredvid denna bild... men ingen varnings klocka ringde.
Men här borde vi ju i alla fall ha dragit öronen åt oss .... för här såg det ju upp och nedvänt ut.
Sen brakade det loss... det åskade och regnade och det small och det åskade  och det small  .. hela tiden....sen mattades regnet av lite och vi tänkte att nu är det slut så vi började gå och titta på de olika saker de hade att erbjuda här......Sen brakade det loss igen.
Det kanske var bra att denna räddningsbåt fanns här... ifall den skulle behövas  ..för regnet stod som spö i backen och åskan dundrade över våren huvud.
Vi beslutade oss för att det var nog bäst att vi åkte igen ...
När vi hade åkt en bit kom solen.... så vi åkte till det ställe där jag brukar se Kanadagäss och trollsländor  och satte oss där ..det var vindstilla och solen tittade fram mellan molnen.
Men.... så var det slut med det också
För nu kom ett nytt åskväder och det var stort. Så nu åkte vi hem :)
Mina varnings klockor !!!  de var nog lika trasiga som min inbyggda GPS är ... tydligen :)

2 kommentarer:

  1. Så synd att du inte hittade några delar till dina trasiga gps och varningsklockor på den där marknaden ;) Ja, jag stod ute i skogen när det regnade, men hade hunnit hem när åskan började mullra...som tur var. Men fina bilder har du här, som vanligt! :)

    SvaraRadera
  2. Den så litt medtatt ut den folkevognen i første bildet, håper ikke noen kjører med den, hehe. Det var litt regn og torden her i går også, men det gikk over til pent vært igjen heldigvis. Det siste bildet ditt var lekkert, der har du fanget stemningen velidg pent, det blir veldig pene farger når været er slik.

    SvaraRadera