torsdag 13 maj 2010

Vår i luften..eller....

Vissa tycker i alla fall att det är vår .. och på våren så skall man ju producerar nytt..så är det i naturen i alla fall 
Alla bilder är klickbara .
Men dessa hade i alla fall tur med vädret ;)
Ser ni den långa snabel som sticker ner i den röda leran!! undra vad det är den äter där ?
Och här har vi riktig syskon kärlek ..eller vad säger ni :)
Och här kunde man tro att de tittade på tennis .. för huvuden gick fram och tillbaka  ..samtidigt... hela tiden...
Och nu kommer det vanliga ... de hade sagt att vi kunde få upp till 40ml regn idag..som tur var så hade de lite fel där .. tack för det.

11 kommentarer:

 1. Ja, en fårpäls hade inte varit dumt att ha på sig ute..och om man är ett får (eller en get) så har man ju det automatiskt! På lördag kanske det blir lite varmare...kanske ;)

  SvaraRadera
 2. Jag nhuter för fullt av solskenet som finns i dina foton - och av alla de söta djuren också, förstås! :-)

  Här visade sej solen i si så där 1½ minut - just som jag stod och skalade potatis. Hann bara fundera på om jag skulle kasta skalaren och rycka åt mej kameran och gå ut en sväng, så försvann härligheten bakom ett nytt stort mörkt moln... Så det blev till att fortsätta med middagen - vilket i och för sej inte var helt fel, för vi var rätt hungriga när den väl var färdig! Såna här helgdagar har tiden en förmåga att komma mer ur led än vanligt... :-)

  Det är kul att göra bloggdesigner och så där, fast inte när man inte får dem att passa in i bloggen sen... :-X Fast jag tror jag har fått kläm på det där nu vad det gäller Blogg.se - man läser nånstans i koden hur bred exempelvis headern ska vara, och sen får man själv skriva in höjden så den stämmer med bilden man har gjort... Kanske att det funkar lika dant på Blogspot??

  SvaraRadera
 3. Ja, våren gör vem som helst lite vimmelkantig ;) dessutom har värme kommit till oss - äntligen!
  Vilka fina bilder du fångat! Jag gillar ögonblicksbilder med känsla och det har du verkligen fått till idag med bravur!!
  Ha en trevlig fortsättning på helgen! /Bea

  SvaraRadera
 4. åh så söta killingar (? haha!) :D


  svar: yes. dock så e de här i vardagsrummet och inte i mitt rum ;)

  SvaraRadera
 5. Fantastiska "djurbilder". Fjärilen är det en grönsnabbvinge tro? Fint fångat. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 6. härliga bilder :) klart det är vår i luften...

  grönsnabbvingen dricker nog vatten i leran och kanske det är någon mineral som den får i sej också.. :)

  ha en skön natt

  SvaraRadera
 7. Våren er til for å nytes, for alle :) Herlige bilder av store og små, og disse i siste bildet måtte jeg flire av, tror ikke jeg har setts å mange på rekke og rad før, stilige :)

  Ha en fin helg :)

  SvaraRadera
 8. Haha, snyggt dom satt på rad! :)

  Ja, konstigt nog så blev det både kladdkaka och muffins kvar, kanske beror på alla kakor som också fanns. :P

  SvaraRadera
 9. otroligt bra bilder och ikväll tyckte jag det kändes varmare ute så jag hoppas nu att värmen är på väg så det äntligen kan bli riktig vår nån gång,
  Gonatt

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag skriver här istället för i macroinlägget. Vet ju själv hur jag är med att kolla kommentarer i äldre inlägg....
  Macrobilderna är superfina. Myrorna är jag särskilt impad av. Har själv försökt få någon bra närbild på dom. Men jag har ju "bara" en kompaktkamera (eller också är det fel på fotografen;-)).
  Vad gäller min väderruta så har jag inte gjort någon särskild inställning. Kopierade bara koden och la in som vanligt. Jag ser ditt väder precis som det ska vara för övrigt. Sen är det ju alltid trevligare med en "solbild", trodde solen alltid sken i Karlstad ;-)

  Ha det så fint! /Anette

  SvaraRadera
 11. Underbara djurbilder.. killingarna och fiskmåsarna.. helt bedårande fina:)

  SvaraRadera