torsdag 13 januari 2011

Dagens promenad

Idag fick jag med mig min ena dotter  ut på en foto promenad... solen sken så grann och fin......tills vi kom 10 meter bort från dörren .. då passade den på att gömma sig bak om en massa lätt gråa moln  och där stannade den under hela promenaden.
Först.. så trodde jag att de hade kommit på en uppfinning som gjorde att en sån här sak skulle kunde suga till sig molnen och göra himlen blå och fin.. för visst ser det ut som den suger in molnen... men det visade sig att det var bara en trasig lyktstolpe ;)
Så säg den glädje som varar ;)
Här vet jag inte..men det ser ut som att bilen har försökt att göra sig ett värmande täcke ..men det hjälpte tydligen inte.....
Och här är det någon som verkligen tror på gudskelov... för här har de gjort klart för att sitta ute och mysa....De får nog sitta själva där ett tag till tror jag :)
Ja som man kan se så är det ju minus grader  för alla istappar hänger ju kvar :)...och ingen sol sken på dom heller så de kunde smälta lite för det. Det var lite rått att gå idag ..men som vanligt är det fingrarna som man frysar om ...mest... :)
Hoppas ni har haft en fin och mysig dag :) ..Dagen blir som man gör den till .. har någon sagt till mig ... jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det till 100% förstås :D

8 kommentarer:

 1. Men du fick ju så fina bilder,kram Nette

  SvaraRadera
 2. sv: ok, ja den e väldigt bra! fast jag tycker autofokusen kan vara lite besvärlig ibland :/
  Men bortsett från det e den ju väldigt bra och man får fina färger på bilderna.
  Tack, dina bilder är också väldigt fina! :)

  SvaraRadera
 3. Hos oss har det snødd litt i dag, og det holder seg på -5 enda, passe turtemepratur, men jeg ønsker meg litt sol også, litt hyggeligere på tur da :) Men vi får nyte det som er av vær og vind så lenge. Fine bilder fra turen deres, det så kaldt ut på den verandaen :)

  Ha en fin kveld.

  SvaraRadera
 4. Tack för turen idag :) Det var härligt att få komma ut lite även om solen passade på att smita från oss:)

  SvaraRadera
 5. roligt med en fotopromenad,coola bilder det blev idag:)

  SvaraRadera
 6. Så klart att dagen blir som man gör den. Synd att man inte kan göra den lite varmare bara...Och de kanske grillar på vintern på den balkongen, man vet aldrig. Nu lovade de varmare väder på tv igår såg jag :-)

  SvaraRadera
 7. Ja den fåtöljen lär nog bara möglig när sommaren kommer :p

  SvaraRadera