torsdag 20 januari 2011

Kors.. så morgonpigg jag har blivit ;)

Men det är ju som sagt fusk .. för jag gör ju inlägget kvällen före :)

men det var en bra och kul grej  att man kan göra så .. båda på bloggar och på Live Writer.Det var tack vara Yvonne som jag fick reda på detta. först så sa jag .. nja det var nog inget för mig .. för jag ville lägga upp bilder jag hade tagit samma dag ..men så kom jag ju på .. det blir ju “nästan2 samma dag  ;()

IMG_1717

Så som väg laget är nu  kan detta nog vara en bra bil att ta sig fram med : )

IMG_1720

Och ja .. vi är fortfarande kvar i Sverige…även om man kanske kan tro något annat när man ser ett sånt hus .. himla så fint det var .

IMG_1733

Ett lite is öga  eller något sånt .. jag har svårt att få till något som det kan påminna om .. jag tyckte bara det var fint så därför tog jag en bild : )

----

Jag har lånat en Canon 550 i en vecka.. det var en bekant som vilje sälja den och jag sa först nej… men hon sa att jag kunde ha den ett tag och testa lite med den..så… ja…. nu är jag tydligen ägare till en Canon550.. så nu har jag min Sony a 500 och Canon EOS 550.

Jag har testat med den Canon under veckan ..med kit objektivet..och i kväll var jag ute på en liten kvälls promenad för att testa den i sånt ljus.

IMG_1748

en bild på månen hann det också bli med den …innan vi gick ut i den mörka kvällen :)

IMG_1778

så denna bild är tagit med Canon och kit objektivet. jag hade inställningen  auto…då jag inte hade något stativ .utan fick fota den på fri hand . )

Javisst ja … alla de bilder här i detta inlägg har jag fotat med Canon 550

7 kommentarer:

 1. Vad är det som gör att vi mååååste ha !!!
  Men du jag hade gjort samma sak.

  SvaraRadera
 2. God morgon morgonpigga Mimmi, tack för att du berättar hur du gör när du fotar för dina bilder är ju perfekta, fantastiska ja helt enkelt proffsbilder. Ha en fantastisk dag/ Monica...PS har du sett min fotoblogg jag skapat, man får lägga in komentarer på de bilderna om man vill=)Kramar

  SvaraRadera
 3. Nämen, har du köpt Canon-en!? :-) Ja, det märket har en oemotståndlig dragningskraft! Fniss!!! Går det att filma med den modellen, förresten? Har för mej att det inte går med 500, men att 550 har den finessen? Isåfall vill jag hjärtans gärna se film på dina ekorrar nångång framöver! :-D

  Det var ett riktigt fint hus du hade hittat. Om man bygger om vårt lite (MYCKET!!) här och var...? Så skulle det kanske kunna se ut så nångång i framtiden!? 8-)

  Trevlig torsdag!!

  SvaraRadera
 4. Oj, är det ett hus där du bor? Det kan ju inte vara så gammalt...det var faktiskt fint! Alla nya hus är inte det. Och det där ögat i snön är ju en krokodil som ligger under vatten(snö)ytan och lurar! Godmorgon förresten ;-)

  SvaraRadera
 5. åh då har vi ju nästan samma kamera! jag har en 500D :D

  SvaraRadera
 6. Månen är så fin, jag fick ståpäls, men det kanske beror på att jag gärna förvandlas till varulv vid fullmåne....

  SvaraRadera
 7. fint!igår va månen vacker.nyss gått en timme solen skiner med=)kram!!!

  SvaraRadera