tisdag 18 januari 2011

Gårdagens tur

Jag fick reda på att man kan göra i ordning ett inlägg och så bestämma att det skall lägga upp dagen efter.. så det skall jag nu testa :) 
Då jag inte är en morgon människa kan det ju vara en bra ide att testa att lägga upp ett inlägg TIDIGT på morgonen  och det är ju bäst att man har talat om att det är bestämd  kvällen innan vilken tid .. annars är det väl några som tror jag har blivit sjuk om det kommer ett inlägg från mig så tidigt ;)
När jag såg denna "blomma" kom jag att tänka på en tecknat film där det var en figur med som såg ut så här :) vad filmen heter kom jag inte ihåg.
Man hittade lite växter i stadsträdgården igår  som hade lite färg på sig i alla fall :)
 Nu vet inte jag om dessa bilder är väldigt ljusa eller inte .. den skärm jag har på den bärbara  visar inte så bra färgar tycker jag ..Det är en LED skärm och jag tycker den har väldigt bleka och ljusa färgar...så i vanliga fall när jag skall lägga upp bilder   så använder jag den stora skärmen ..men det har jag inte gjort på dessa.

8 kommentarer:

 1. Ja, det var tur att du sa att du hade gjort i ordning detta innan. Halv sju är ju mer min tid att vara uppe än din ;-) Och här på min skärm är den undre bilden jättefin i färgerna! Hoppas det blir fint idag med så kanske man ser nåt mer "vårtecken" :-)

  SvaraRadera
 2. Jeg er våken jeg, hi hi og nyter her hos deg mens du ligger å sover...

  SvaraRadera
 3. Aha Du har en fotografisk tidsmaskin som lägger opp bilderna åt dig. Jo jag vet att den funktionen finns och det är bra. Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 4. Hehe, ja nå lurte jeg virkelig på...Visste ikke at dette gikk an jeg nei...:)

  Ha en fin dag når du våkner :)

  SvaraRadera
 5. Ha-Ha!

  Jag som har tagit för vana att INTE titta in till dej så där jättetidigt, eftersom jag vet att du förmodligen inte har hunnit göra något nytt inlägg då. :-D

  Ibland kan det nog vara bra med såna här tidsinställda inlägg. Jag måste försöka lära mej ordentligt hur man gör tills Absoluta Nollpunktens fotoutmaning kör igång, för i den ska man publicera sina bidrag en bestämd tid och dag. :-)

  Lycka till i den fortsatta jakten på våren! Jag ska åtminstone undvika grusvägar och grusgångar idag... Skorna är inte helt rena ännu efter gårdagens promenad. :-/

  SvaraRadera
 6. *hi hi* Tyckte väl det verkade ovanligt med ett så tidigt inlägg, men då fick jag förklaringen! Jag försökte också det där med tidsinställt inlägg, men det lyckades inte. Hade nog inte tryckt publicera, vilket man väl måste antar jag?
  Sen tycker jag det är lite knäppt att om man börjar på ett inlägg och inte hinner färdigt, så sparas det ju som ett utkast men det syns samtidigt som det i allas blogglistor! Lite dumt.

  Inget fel på dina färger på bilderna här hos mig.
  Ha en bra dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Jag får bara inte till det..helt enkelt..passar på att vila kameraögat lite..ha det..Maria

  SvaraRadera
 8. Ahaaa...så finns det en sån grej...måste kollas! :-) Får se om jag bergriper mig på`t!
  ;-)

  Steffe

  SvaraRadera