måndag 31 januari 2011

En tur till Segerstad

Idag hade vi tänkt oss att åka till Segerstad och se hur det ser ut där på vintern.. vi har ju bara varit där vår… sommar….höst och kollat efter älg och rådjur.

Men dom får vi nog inte se idag ..men vi får se hur det ser ut på denna årstid…

IMG_2218

Kom dessa ramlandes ner från himlen.. !! de ser ut att kolla efter något där uppe i alla fall  : )

IMG_2223

Och här har de tydligt och klart visat  vilka fåglar som skall äta vart… eftersom de nog inte kan läsa  så kanske det fungerar med figurer …. inte för att jag såg några fåglar där alls förstås..

IMG_2225

Just nu var dörren stängt ..men snart .. snart .. så kanske den är öppen  och man kan gå in och sätta sig där och vila upp sig under en promenad : )

IMG_2243

Och snart .. så kan man kanske se gröna löv istället för gula/röda/orange

För nu har de sagt att det skall bli mildare ute och att man snart kan börja titta efter vårtecken .. .. vilket jag ändå har gjort ett bra tag nu förstås ;)

Nu hoppas jag på mycket sol när vi skall åka iväg idag …men bara för det .. så blir det väl molnigt  .. blåsigt … kallt

NEJ

nu skall man tänka positivt igen… fint väder skall vi ha idag … det har jag beställt .

3 kommentarer:

 1. Det verkar som om du har rätt än så länge, solen håller på att ta sig upp, men det blåser lite grand. Vårtecken vill vi ha, absolut. Och du får väl sätta en träekorre utanför din låda så han vet vart han ska gå när han hälsar på. :) Ps. Nu har höken varit här...

  SvaraRadera
 2. hoppas solen skiner hos dig.här är den iaf=)
  ha en fin måndag!!

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Det låter som en trevlig idé att spana in Segerstad även på vintern. Hoppas dock att ni får vettigt (foto)väder. :-) Det är det inte här idag... Men det känns som om jag har annat att tänka på än foto - sonen har blviit magsjuk, så nu går man ju mest runt och försöker känna efter hur man själv mår... Ähum!? 8-X

  Ha det så fint på utfärden!! :-)

  SvaraRadera