torsdag 27 januari 2011

Får se vad det blir idag…

Det är alltid lika spännande att se hur vädret kan bli under dagen. för man kan inte lita helt på vad de säger om det kvällen innan..så det är absolut ingen ide att planerar något .. i alla fall inte om det skall göras ute Ler

Vi fick besök av ekorren igen igår .. han gillar äpplen som är skalat tydligen och även allt det andra smakade han på igen. Det enda stället han inte har varit inne och ätit på/i ännu .. är den matlåda vi hade köpt som var speciellt till ekorrar…….hm…

DSC07059

Ser hon min nu !!!!

Ja det gjorde jag förstås Ler

DSC07124

Jag skulle mycket gärna vilja ha varit lite närmare och förstått deras läten . för detta ser väldigt intressant ut…Det verkar vara ett djupt samtal de är inne i….

Dessa minar känner jag igen från oss tvåbente… och ja .. man vet ju aldrig  då de är tvåbente de också  så kan det kanske vara samma sak som de pratar om…..sen får alla ju ha sin egen ide om vad det kan vara förstås ; )

8 kommentarer:

 1. Skalade äpplen ska det vara tycker jag med! Du får väl lägga ett äpple där vid ekorrlådan så kanske den fattar. Och kajorna har säkert ett djupt filofofiskt samtal om livets vardande. :) Jag siar att det blir soligt och kallt i dag med!

  SvaraRadera
 2. underbara bilder!!!ha en toppendag

  SvaraRadera
 3. Den är härlig bilden på fåglarna, de ser kära ut och de pratar om kärlek tror jag. Ha en underbar dag i fotovädret, själv åker jag till jobbet snart så idag hinns inte med något foto, kolla gärna in min egna fotoblogg, "MoPe foto" som bara består av bilder, ma råkes se mom säger i jämtland.

  SvaraRadera
 4. Den ena försöker nog peppa den andra, han ser ju lite deppig ut...
  Härligt foto.

  Ha d gott.

  SvaraRadera
 5. Tack för dagens skratt.Kråkan till den andra kråkan: Vi kanske skulle kunna få ihop det? Det är ju snart vår och det är dags att tänka på återväxten?
  Sen kan jag inte få nog av din ekorre. Ha de gott.Kram. Anita

  SvaraRadera
 6. Det verkar som om din ekorre inte behöver leta upp lådan - han/hon har ju fullt upp med att äta sej övermätt på alla andra godsaker som tycks finnas överallt i trädgården!? :-) Men om lådan är i närheten av äpplena så hittar ekorren säkert den snart. Du får lägga äpplena i den!? :-D

  SvaraRadera
 7. Herlige bilde Mimmi, og det siste spesielt. Ser ut til å være en dypere samtale, kanskje om været....
  Her regner det ihvertfall, og stadig en dag nærmere vår er vi:)
  Ha en fin dag:)
  Klemmer herfra:)

  SvaraRadera
 8. hehe ja undra va dom pratar om fåglarna=)
  hoppas du har en bra dag=)

  SvaraRadera