onsdag 19 januari 2011

Idag.. skall det bli sol….säger de som säger de vet och kan……

Men det sa de om igår också .. så jag tar inget i förskott utan väntar och tittar ut genom mitt fönster..det är den säkraste väder prognos man kan få Ler

2

Nu blir väl dessa vatten pölar till is igen..då det nu skall bli minus…så hit ner kommar man nog inte igen på ett tag.

DSC06533

Ett litet fönster på ett hus som har varit till salu ett bra tag… i alla fall i minst 7 månader har jag sett till salu skylten…. kanske inte så konstigt när man tittade på fasaden…..där behövdes verkligen mycket jobb Ler

DSC06540

Som sagt .. solen skulle ju visa sig stor och fin här igår ..men den kom fram en liten stund … ett par minuter  innan den skulle gå och lägga sig igen.

11 kommentarer:

 1. Men är du uppe så tidigt! ;-) Ja, vi får väl se om det blir sol idag...i så fall blir det nog rätt skönt. Men det är ju kallt. Och kallt på vintern är ju oftast soligt. :-)

  SvaraRadera
 2. här är det sol, just nu, men det var det igår också sen blev det mulet och började snöa.. men halkan försvann av den nya snön i alla fall. :-)

  donar med datorer här och har varit inaktiv ett tag, väntar på en ny dator som jag förhoppningsvis får idag.. :-) ska bli spännande, men nytt op system, windows 7 och jag vet inte om jag gillar det men får väl vänja mej

  ha en skön dag

  SvaraRadera
 3. Snøen smelter i alle fall hos deg, her er det -20 i dag :)

  SvaraRadera
 4. Mildvær her og, det gjør det veldig glatt på veiene...

  SvaraRadera
 5. Her er dag to i gang med blå himmel og deilig vær, rett under null og fint turvær, håper solen kommer fram fra skyene hos dere også.

  Fine bilder fra turen din, ser det har smeltet en del hos dere, der blir det nok fint når kulden kommer tilbake igjen, ta med skøyter og ta en tur :)

  SvaraRadera
 6. Ja här i Södermanland skiner sola ho e pricis övanför björka börtekring. (Björkviksdialekt) Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 7. Solen??? Den minns jag snart inte längre när jag senast såg... :-( Men det är rätt ljust om nätterna just nu! Antar att det är en ganska så stor fullmåne nånstans bakom molnen då. Vaknade till både inatt och igårnatt och trodde att det var morgon! ;-)

  SvaraRadera
 8. ja det var ett igensnöat hus!

  SvaraRadera
 9. här är d sol men 10- men helt ok =)

  SvaraRadera
 10. Så härliga bilder som ger lite hopp om ljus och snösmältning. Men vi vet ju att det bara är januari fortfarande/Lis

  SvaraRadera
 11. å vilken härlig promenad jättefina bilder.

  SvaraRadera