måndag 17 januari 2011

Lite…lite… vår….

Det var det man var nere i stan och kolla efter… jag tittade på vädret…mulet och grått..så då misstänkte jag att det nog skulle bli lite svårt att hitta något sånt… redan…..

3

Men ..detta är ju ändå lite av våren….snön smältar och det blir vatten… och det blir HALKIGT….det hör ju till våren …eller….

Men sen….. så kom SOLEN fram…..samtidigt som jag skulle möta Yvonne nere i stan… så då blev hoppet om lite mer färg granne tecken  lite större Ler

Men det är ju bara Januari än.. så vi var nog VÄLDIGT  tidigt ute…

DSC06429

Men ta mig tusan…. hittade vi inte vår tecken…helt otroligt… nu ville man hitta mer och mer och mer och mer…. tänk att man aldrig kan bli nöjd med det man ser och hittar  utan  nej då .. man vill ha ännu mer Ler

DSC06460

Inget vår tecken  för de finns här hela tiden ..men det var en BLÅ himmel Ler

Men till slut… då hittade jag ett RIKTIGT vår tecken

IMG_1677

Så nu kan man säga …det har varit vår idag .. för ett mer säkert vår tecken än detta… det får man nog leta länge efter Ler

Och om väder prognosen kommar att stämma in .. så skall vi visst få fint i morgon också… i så fall .. skall jag nog inte ha lika mycket kläder på mig som jag hade idag .. för jag blev svett..ute…. så det kändes det som vår….även om det är Januari än Ler

21 kommentarer:

  1. Här lär det dröja med vårtecken, idag har det snöat, och hela helgen med.
    Men vi räknar med mycket snö framöver ännu, men skulle inte tacka nej till lite solsken.
    Men framåt mars ska jag återkomma med lite vårtecken här norrifrån....
    Och nå kortkorta kjolar är det inte tal om här....näe underställ på...

    SvaraRadera
  2. Ja, det där var inte jag i korta kjolen ;-) Utomhus har jag på mig lika mycket kläder än! Men det var trevligt att komma till Stadsträdgården, det var länge sen. Nästa gång får vi ta med kaffe ;-) då kanske en bänk har töat fram!

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Ja, sänd en stor sol med mycket vår ;)
    Här har det varit en verkligt grå och disig dag :((
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  4. Ha-Ha!

    Ja, korta kjolar är väl absolut ett vårtecken!? :-D Och solsken och blå himmel - iallafall om det dessutom är plusgrader, och det tror jag väl att ni hade? :-)

    Jag försökte mej också på att hitta lite vårtecken med kameran, och det gjorde jag - men inga speciellt trevliga! <:-) Och vädret var bara så-å-å ruggigt här...

    Trevlig kväll! :-)

    SvaraRadera
  5. Ja, her har du fått med litt ulike vårtegn, selv om det siste ser kaldt ut:))
    Vårlig vær hos meg i dag også. Det er plussgrader og det regner i strie strømmer, og uken skal visst bli slik, men godt med mildvær da:)
    Ha ei fin uke:)
    Klemmer herfra:)

    SvaraRadera
  6. Så flotte bilder du har lagt ut i dag,...og jammen har du rett, det er da virkelig et lite snev av vår i dem :) "Gåsungen" må da jammen være tidlig ute hos deg??? Men buhuuu,...for en glattis du skal få..

    SvaraRadera
  7. Åh, du milde tid vilken gångväg! Ni gick väl inte där? Videkissen borde ju vara ett vårtecken, tycker man, men vem vet?
    Har sett tonårstjejer i tights hela vintern, man förstår inte hur de klarar av det, utan att frysa sönder sig!
    Härligt att du fick sol i alla fall, det fick inte jag, bara grått men +5,6 grader i morse.
    Tack för din kommentar hos mig! :)
    Kram Pia

    SvaraRadera
  8. Det är nog vårtecken ,,men första tanken var ,hu vad där ska bli halt när det fryser på ,kort kort ja dom här flickorna,kram Nette

    SvaraRadera
  9. Tjingeling !
    Mycket tövatten hos er med ser jag på gångbanan.
    Videkisen är ju ett tecken på att det blir vår någon gång :)
    Fryser bara jag ser tjejen i korta kjiolen = Brrr :)

    SvaraRadera
  10. Ser vårtegnene dine, ja!
    Vi har heldigvis et par måneder til før trenger å bli bekymret...
    Her er det mildvær og regn og bilen er hvit etter saltet på vegene!

    SvaraRadera
  11. Ohoi, nesten Australia!? eller kanskje ikke fullt så, men vann i masevis ja, en får bare håpe det hele ikke fryser til, DAMEN! derimot :-) hun så litt med kald ut spør du meg, he he

    SvaraRadera
  12. jag tog fram en annan jacka idag har haft en supervarm jacka hela vintern så det kändes lite vårigt idag.men strumpbyxor bara brr såg kallt ut!
    herregud va vatten det blir av all snö,
    kram

    SvaraRadera
  13. Ja hit med vårtecken! Denna förbaskade snö och sen regn och sen snö igen och minusgrader på det:S Usch! Fina bilder du visar. Ha en trevlig måndagkväll!

    SvaraRadera
  14. Hehe, flotte vårtegn du viser oss her.

    Det er faktisk mildt hos oss i dag også, men det skal bli litt kaldere igjen utover uken. Tror jeg foretrekker langbukser en stund til ;)

    Ha en fin uke !

    SvaraRadera
  15. yttepytte vår möjligtvis ;) haha

    SvaraRadera
  16. Ja, januari är kanske lite väl tidigt att leta efter vårtecken. Men se du lyckades ju tros allt. Men om det på sista bilden visar vårtecken har vi nog vår här i Gbg året runt ;)
    Kram

    SvaraRadera
  17. Så du hittade Videkvist idag.. vårtecken, men herre min ge Mimmi vi är ju bara i Januari.. den där tjejen hon frös nog om både ben o rumpa idag.. ser fortfarande väldigt isigt ut.. men det var kanske nylonkänsla på leggen;)
    Jag var på stan med mamma i vagnen idag .. lite så där gråmulet o rått, fast det var plusgradigt.. solen värmer ju något och då är det allt behagligare att ströva runt med kameran:)
    Ha de gott i "vårsolen" ;)

    SvaraRadera
  18. Här var riktigt vårlikt idag också som du ju såg. Fast din gångväg var ju lite väl blöt tycker jag.

    SvaraRadera
  19. Fina januari-bilder som ger en föraning av vår, även om vi har långt kvar. Blid nr. 1 blir för mig en klar favorit. Bra komp och mycket fint ljus.
    Ha en fin vecka! /SA

    SvaraRadera
  20. De där korta kjolarna brukar synas på unga flickor här också och då spelar det ingen roll om det är 20 minusgrader. ;)
    Det verkar väldigt vårlikt med allt smältvatten. Mindre roligt att gå i dock.
    Hoppas att du får se solen i morgon.
    Kram

    SvaraRadera
  21. Gåsunge! Eller kattlabb som vi også kan si her i Norge! Ja det er MITT heteste vårtegn!! Du verden, ser du har funnet gåsunge tidligere også, tittet nedover på dine eldre bilder skjønner du.. :) Så nå føler jeg meg litt mer oppdatert!!
    Men oi, så masse vann!! Her har vi hatt deilig sol i dag, og det var skikkelig godt! :)

    Klem til deg! :)

    SvaraRadera