måndag 12 juli 2010

Hur klarade vi oss....

UTAN MOBIL TELEFON FÖRUT
Ja det kan man undra ...när jag har varit i stan och gått runt och fotat har man sett 80 procent  som använder sin mobil telefon
När man är ute och gå ..är den tydligen bra att ha :)
När man har varit och handlat  och skall plocka upp sina kassar med en hand .. för den andra är upptagen ..av en mobil.
Ja man använder mobilen till och med när man .....
 sitter och njuter vid vattnet... så .. ja... hur klarade vi oss innan den kom !!!!
Jag kan i alla fall inte klara mig utan den nu ;)

19 kommentarer:

 1. Påpassligt av dig med mobilfoton. Nästa mobil stoppar man väl direkt i örat.
  Jättefina djurbilder du haft i dina inlägg. Visst är det en ljungblåvinge.Hade lite fjärilar i trädgården idag men hade ingen tur.Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 2. Det var bra du tog upp det, det har jag tänkt skriva om, nu slapp jag det.Har undrat det många gånger må Du tro, vad jag väntade med middagen,färdig ibland flera timmar, för att pendeltågen var försenade.Sen när han kom hem, skällde jag ut honom, om han klagade på att maten var torr och kall.Han blev fly förbaskad om den inte stod på bordet när han kom hem, hungrig och trött.Tänk om jag hade kunnat säga, Du kunde väl ha ringt ! Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Ja tidene forandrer seg. Jeg husker det gikk mange år før vi fikk vanlig telefon hjemme også.

  SvaraRadera
 4. säg det men det gick det med :) finns headset så man slipper ta alla kassar i en hand, inte alla som kommit på det kanske....

  hett och varmt och halv storm har det varit här idag, fortfarande varmt inne,, nästan 30.. *pust*

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 5. Fast hur mycket onödigt pratas det inte i dessa mobiler ;)

  SvaraRadera
 6. jag förstår inte heller de ;) haha. Men det är på både gott och ont.

  SvaraRadera
 7. jag förstår inte heller de ;) haha. Men det är väl på både gott och ont!

  (Vet inte om kommentaren innan publicerades lr inte då de stod att de uppstod ett fel men nedan här står det att den har blivit publicerad haha)

  SvaraRadera
 8. Hehe, et godt spørsmål det der og stilige bilder du har tatt, over alt ser man at folk prater og skriver sms...det er ingen grenser lenger, alle kan få tak i alle. Beste jeg vet er å gå langt inn på fjellet eller langt inn i skogen hvor ingen kan få tak i meg på tlf, å være utilgjengelig er et must noen ganger :)

  SvaraRadera
 9. ja nu ska man bli nådd överallt,jag blir så trött på alla som står inne i affärer å babblar om allt möjligt,å överallt finns dem,kan man aldrig bara ha lugn å ro,
  Kram i värmen

  SvaraRadera
 10. Åh, vad kul med lite gatufoton från dig, Mimmi. Fint fångat blev det också med alla mobiler. Jag hörde på radion idag att mobilen är till stor hjälp för SOS. Hjälp kommer mycket snabbare till olycksplatser och bränder p g a att folk kan ringa på plats istället för att söka reda på en telefon.
  Den är väl både på gott och ont, det är inte alltid så kul att höra om folks privatliv när man sitter på en buss t ex. :)
  Ha en fin tisdag.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Hi-Hi! :-)

  Kan bara säga att jag har gjort ungefär samma iakttagelser när jag har gatufotat! Det snackas i mobiler överallt och mest hela tiden.

  Hittills har jag nöjt mej med väldigt enkla såna, för jag skickar mest bara ett och annat SMS + ringer något enstaka samtal. Fast nu när man har börjat lägga lite mer märke till vad "alla andra" har för mobiler så måste jag erkänna att jag faktiskt har blivit lite sugen på en Iphone. Mest för att kunna fotografera med den också! :-D

  SvaraRadera
 12. Vilket kul inlägg och det stämmer precis. Vissa pratar både länge och högt så att alla hör. Jag skrattade när en man på Coop ledsagades via mobilen (förmodligen av frun) runt i hyllorna. Hur har det blivit?/Kram

  SvaraRadera
 13. jag har en, men använder den i stort sett aldrig. Jag gillar inte att prata i telefon. Fast, ibland är det ju bra att ha.

  Hussvalan...jodå, den finns i hela sverige. Men den är inte lika vanlig som ladusvalan och tornseglaren. Jag har bara sett den på Öland.

  SvaraRadera
 14. Det pratas ständigt i mobilen nu för tiden, men det gäller även datorn och internet. Vi ska hela tiden uppdatera hemsidor och bloggar.

  Kul att du har köpt nya fjärilsböcker. Då kan du slå upp vilka fjärilar du har fotograferat. För hemma hos dig så verkar det vara väldigt intressanta fjärilsmarker.

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 15. Näpp den där lilla saken är otroligt bra..vilka sköna bilder..jag leeeer med hela ansiktet..och du vet då...då gillar jag bloggen..

  SvaraRadera
 16. Vilket underbart inlägg! Jag köpte min första -99 och har hunnit avverka några stycken, typ 7, och jag skulle inte heller klara mig utan min. Jag har ju mitt liv i den!!!

  SvaraRadera
 17. Ja, det kan man verkligen undra!! Alltid uppkopplad - är det nödvändigt(?), men det finns väl tillfällen när den är bra att ha. Mig blir dom aldrig rika på!
  Trevliga bilder!!
  Ha en bra dag!/ Bea

  SvaraRadera
 18. Tack, jag är nöjd med mina bildfer som jag tog oxå :)

  hee ja hur klarade man sig förr egentligen, mkt tror jag var att man var inte lika bekväm/lat, utan man gick hem till folk istället för att ha dem i mobiltelefon :)

  SvaraRadera
 19. Mobilen på gott och ont.. mycket överdrivet blir det med mobiler.. men absolut en förträfflig liten sak att ha med sig.. som sagt nästan på ett måste nu för tiden. Visst är det en säkerhet oxså att ha med den:) Kul du bloggade och fotade om något annat oxså än dina fina bilder på blommor och bin..:) ha de bäst kram o kopp kopp:)

  SvaraRadera