fredag 2 juli 2010

Uttittat !! utskrattat !! nä de ser bara ut så :)

Ja här vid datorn hinner man inte sitta mycket ..det är Sannaskogen på dagarna och Segerstad på kvällarna,så datorn får stå så ensam utan mig länge. Men det jag nu är mest "ledsen" för är ju att man har inte hunnit att hälsa på alla man vill och få de bilder och text som blir upplagd.Men snart skall det väl bli lite lugnare...eller.... så länge det är fin väder  så är man ju förstås ute :)
Här tog jag bilden ur en lite annorlunda vinkel och den såg så rolig ut på ögonen....bilderna ses bäst i stor storlek....
Det är lite roligt att försöka att fotograferar dom ur ett annat perspektiv .. då får bilden nytt liv igen :)
Här var det också en som satt och njöt av solen och tog en liten vilopaus :D
Sen var det dags för Segerstad igen
Det första jag såg var detta rådjur som stod där och ... ta mig tusan... ser det inte ut som om hon skrattar åt mig :)
Och även denna älg såg ut att ha roligt åt mig där jag stod frenetisk och knäppte på kameran
Sen sträckte han på sig och visade upp sig lite  :) Det var ju snällt ..han ville väl att jag skulle bli klart fort så han fick äta i lugn och ro igen.
Nu är det fredags kväll och jag hörde en bredvid mig som mumlade lite försiktigt om Segerstad igen.. Vi brukar åka tillsammans dit med ett annat par och vi har så roligt på våra turer..det är skratt och tjim nästan hela tiden :)

13 kommentarer:

 1. Måste va hur roligt som helst om ni alla fyra är intresserade av att fotografera.. här är det bara jag som tassar runt med kameran i högsta hugg.. väldigt fina bilder du får med nya kameran:)
  Kopp kopp o ta det lugnt i svängarna.. är det fotorundor måntro eller annat kvällsjobb?
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Gillar ditt sätt att fota och dina foton, och det är så kul hur du lägger märke till detaljerna och hittar så intressanta kryp, fjärilar osv. och andra djur
  Hade jag möjlighet att vara i naturen eller hade den närmare inpå knutarna, så skulle jag göra samma sak.
  Jätte-fina foton som vanligt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det er ikke den rette årstiden å sitte ved pc'n nå, vi får ta det igjen når høst og vinter kommer tilbake, nå er det bare å nyte solen :)
  Et knippe med flotte bilder som alltid, dere har funnet to fine paradis for store og små dyr, må jo være som et lite eventyr å dra på tur dit.

  Ønsker deg en god helg :)

  SvaraRadera
 4. Hej Mimmi!
  Nej, nu är det egentligen inte läge för bloggtid ;)
  Sommaren är kort och vi skall hinna njuta av det gröna, sköna och härliga sommarvädret. Vi är just precis hemkomna från en tur på havet, det var otroligt vackert ikväll!!
  Vilka härliga bilder du fångat på insekterna :)
  kul när man hittar nya vinklar, då ger det liksom mersmak med kameran :)
  Vackra bilder på djuren och lite avis blir jag allt, här skymtar jag ngn älg nu och då, men ofta står den dåligt till i sly eller skugga :(
  Hoppas du får en skön helg! /Bea

  SvaraRadera
 5. härliga bilder,, ja inte är man inne mycket nu inte, :-)

  ska visst bli ännu varmare i morgon så det blir nog inte många knop gjorda....

  ha en skön kväll, eller rättare sagt natt..

  SvaraRadera
 6. otroligt vackra foton,å va kul med fjärilen nedan att du fick reda på vad det va för sort,
  Du är verkligen duktig på att fota,
  kram

  SvaraRadera
 7. Kanske du ska åka till Sanna på kvällen också..det borde finnas älg och rådjur där med i skymningen! Härliga foton på småkrypen! :)

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder med fina detaljer. Du är duktig du, Mimmi. Det måste vara ren lycka att hitta ställen som har så mycket att bjuda på i djurväg. Kul också att ni är ute med andra som trivs lika bra som ni.
  Ha en fin dag nu, Mimmi.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 9. bilderna får verkligen ett annat perspektiv när du gör så där :) de blir fräckt!

  SvaraRadera
 10. Hoppsan, ännu en sådan där underbar blogg med förtjusande foton från naturen, som jag tyvärr alltför sällan besöker nu, sen datorn kom in i mitt liv.Nu fixar alla Ni som fotobloggar åt mig.Visst jag har min mobilblogg som det kan bli allt möjligt på,numera stadsbilder. från den staden där jag bor.Södertälje, en vacker stad i mina ögon i alla fall.Alla städer har sin tjusning.Tack för titten ! /Misan

  SvaraRadera
 11. Hej mimmi!

  Först, tack för berömmet. Speciellt när det kommer från en så duktig fotograf som du är.

  Jag är ingen fjärilsexpert men enligt NationalNyckelns Fältnyckel, Dagfjärilar, bör det vara en Luktgräsfjäril (Aphantopus hyperantus)

  SvaraRadera
 12. Du utvecklas hela tiden i ditt fotograferande.
  Jättefina macrobilder av insekterna.

  SvaraRadera
 13. Nä, vid datorn kan man sitta hela långa vintern sen - så det är klart man ska vara mest utomhus nu! Och gärna nånstans där man kan leka fritt med kameran! :-D Jättefina foton på fjärilarnas nunor! Och som alltid fina rådjur och älgar från Segerstad. :-)

  Nu är det faktiskt länge sen jag la en massa pengar på fotoutrustning, men det beror väl på att jag är så nöjd med det jag redan har av kameror och objektiv!? :-) Kompaktkamerans räkneverk "snurrade runt" häromdagen igen, så nu har jag tagit över 20 000 (för 30 000 kan det väl ändå inte vara??? Hm...? Nä, 20 000 är det säkert!) foton med den. Har väl haft lite funderingar på att köpa en lite modernare sådan, men samtidigt tar den ju helt okej foton och pengarna kan snart behövas till nåt annat... (En cykel, kanske!? ;-) Fniss!)

  Ha en fin söndag! :-)

  SvaraRadera