lördag 21 augusti 2010

Vad gör man........

När man är sjuk och inte orkar gå ut och testa objektivet
Jo.. man går och kollar för att se om det finns något motiv inne
Jag kom på att maken hade ju köpt några tyg fjärilar  ..så dom kunde jag använda och testa på.
Och detta är vad som är kvar när hibiskus blomman hade blommat klart
Sen såg jag en Hackspett som satte sig i ett träd längre bort .. så då gick jag ut på altanen för att testa hur det var med zoomen
Det fick duga .. det var ganska hyfsat kvalitet på den zoomen
Idag skulle vi ha haft sol.... men det har regnat hela dagen och blåst.... ett tag visade de på vädersajten att just nu skulle vi ha sol .. så jag gick ut med en kikare för att se om jag kunde hitta den nån stans
Men jag hittade den inte .. så jag undra var de på väder sajten hittade den !!

11 kommentarer:

 1. här blev det sol och dryga 25 grader innan dagen var klar. :) regn och mulet först ja och blåst men sen sken det upp...

  fina bilder blev det :-)

  har formaterat mammas dator så nu kör den in en massa uppdateringar..

  ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. Hej Mimmi....nu var det ett tag sedan jag kommenterade hos dig.....tittat in har jag gjort! Jasså har du gått och blivit dålig....så trist! Segt är det när kroppen inte hänger med...snart så springer du runt igen. Jasså tillbaka till Sonyn igen.....Jag är helnöjd med min Nikon.....än har den vad jag kräver!
  Ha en fortsatt på bättrings helg,
  kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 3. Då har vi samma trista väder som ni. Grått och regnigt.
  Hoppas att du kryar på dig så du orkar ta dig ut i morgon. Synd bara att du skulle bli dålig just den helg du skulle få besök.
  Krya på dig nu, Mimmi.
  Kram

  SvaraRadera
 4. jag har haft alla sorts väder idag. Allt från sol till störtskurar så man höll på att åka iväg med floden. Jag åkte till Nyköping och fick i alla fall se lite vadare. :)

  SvaraRadera
 5. Den var flott tenkte jeg når jeg så det første bildet før jeg leste teksten, slik har jeg ikke sett før, hehe...men det var jo ikke rart :)

  Godt å kunne sitte inne å teste fotoutstyret litt også i fred og ro. Fine bilder ble det av det også :)

  Fortsatt god bering!

  SvaraRadera
 6. Solen gick ner i väster ute på Hammarö! :) Jag såg den en kort stund iaf. Och nu är det stjärnklart ute! Krya på dig!! Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej Mimmi ! Mi tittar in för att säga godkväll,ska spela Bingolotto, en en av Xet.

  Härlig fjäril, jag har i plast på väggen som jag satt över spikhål o.fläckar.Älskar fjärilar, om dom till och med är i tyg.Hoppas Du kryar på Dig.

  Kram <3

  SvaraRadera
 8. Hej på dej!

  Hoppas du har piggat på dej under helgen så du snart kan gå ut i naturen (eller på stan!? ;-) ) också och testa det nya objektivet. :-)

  Det är så-å-å-å visset att vara dåligt och inte orka allt man egentligen skulle vilja göra... <:-) Men för egen del känner jag att jag är tillbaka på banan igen nu - men det tog mer än en vecka att tugga sej igenom denna halsfluss, eller vad det nu var jag drog på mej...

  SvaraRadera
 9. hoppas du är frisk nu,
  va fina dina bilder är,
  tänk jag såg en sorgmantel ute i Sannaskogen men den ville inte va med på bild,tänkte på dej då och alla fina fjärilsbilder du tar,
  kram

  SvaraRadera
 10. Det funkar ju bra med tygfjärilar också uppenbarligen. Jag gissar att de av tyg är något mer stillsamma än de av mer levande karaktär, vilket väl kan vara passande för en sjukling som inte orkar springa omkring. Kul att du är nöjd med objektivet.
  Kram ;)

  SvaraRadera
 11. Morsomt med den tyg sommerfuglen. Her har vi sol og 11 grader nå på formiddagen.

  SvaraRadera