fredag 11 februari 2011

Insnöat

Det kan man säga man är idag … ordet insnöat kan tydligen användas till olika meningar ..men jag använder det ordet till det som det var meningen man skulle använda det till … och ja .. här har man blivit insnöat..men jag får säga .. det bostads bolag som har dessa fastigheter.. är otrolig bra på att komma med traktor och ta bort snö utanför.

DSC08923

Denna bild tog jag i går kväll från altanen.

DSC08929

Denna bild tog jag när jag kom upp idag….. Inatt åkte de med traktorn här inne på gården och tog bort ALL den snö  som de kunde komma åt .. och de tog med sig en bit av vår staket i farten också..så nu har man inte ett helt staket på framsidan mer.. får se om man kan fixa det.. till sommaren .. för just nu kommar man absolut inte åt att göra ett dugg på staketet.

Vår trogna lilla ekorre som kom idag .. skulle nog inte komma idag .. snön var för mjuk att gå på och det blåsar ganska hårt.

-----

MEN

DSC08989

Den lilla rackaren överraskade oss idag också .. han kom och stannade på lunch i 40 minuter.

han längtar också efter våren nu ser man .. ett riktigt drömmande blick har han .. och det uttryck känner man igen från sig själv när man tänker och längtar efter våren : )

Nu skall jag försöka samla mod att gå till affären..det blir ett helt företag att ta sig dit … innan man har kommit ut för dörren ens

På med långkalsonger…tjocka byxor…. två tröjor…men det räcker nog med en jacka… hoppas jag .. annars kan det bli väldigt svårt att röra sig.

Ps

Just nu tycker jag INTE att det är så LJUST OCH FINT MED SNÖ.

8 kommentarer:

 1. Nä, guuu bevars för denna snön som kommit...här ramlade det ner 2 dm inatt...usch!
  Fin bild den första...du får så härliga färger i dina nattbilder! Me like!

  Ha en trevlig helg!

  Steffe

  SvaraRadera
 2. NÄ! Inte ett dugg ljust och fint! ;) Det håller i alla fall på att ge sig. Här kom de för några timmar sen och plogade, men cykelbanorna har de inte tagit såg jag (jag haaaar inte cyklat! ;) Klart ekorren kommer, han måste ju äta ju!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kom helskinnad både till och från affären! Skulle man halka och trilla omkull i det där vädret kan man ju för sjutton hinna bli helt översnöad innan nån hittar en!? 8-X

  För en stund sen började det vräka ner en massa onödligt vitt här också, men jag hoppas verkligen att det inte ska bli så stora mängder av det som hos dej. Hu!!!

  När det var mycket snö här innan verkade det som om ekorren tog trädvägen till maten istället för att gå/springa nere på marken. :-)

  SvaraRadera
 4. Oioioi!! Ja dere er helt innsnødd ser jeg! (heldigvis ikke helt nedsnødd, hehe) Håper bare det vil slutte å blåse hos dere og at dere får sola tilbake! Her er det nydelig solskinn i dag, hurra!! :)

  Ekornet har det godt hos dere.. og jeg kan se at det lengter etter våren.. det ser drømmende ut.. og faktisk- den ser GLAD ut!! Artig!! :D

  Ha en flott dag! Klem fra meg! :)

  SvaraRadera
 5. Ojojoj vad mycket snö du fått ! Här i Brastad trakten har det kommit någon decimeter, sedan regn och nu fruset igen så det är blixthalt!
  Kul med stammisen ekorren !

  SvaraRadera
 6. Undrar när allt detta snöande ska ta slut.
  Anar att ekorren är mycket tacksam för den service han får i dessa vintriga tider.
  Ha en trevlig helg! /SA

  SvaraRadera
 7. Flott farge i ditt første bilde !
  Kaldt med klarvær her. Det vil si -8 og sol!
  Ha en fin freda'!

  SvaraRadera
 8. Snöstormen kan jag vara utan men nu är det väldigt vackert ute. Solen skiner på allt det fina vita.

  SvaraRadera